shutterstock_422981128
Utrip mesta · moda

Nekaterim je moda zelo pomembna v življenju, spet drugi rajši usmerijo energijo v kaj drugega. Če ste med prvimi, potem veste, kako težko se je odločiti, kaj obleči za potovanje. Oblačila, ki so najprimernejša za potovanje, morajo zadovoljiti več kriterijev, kot bi si mislili. Pri izbiri potovalne garderobe si lahko pomagate s seznamom 12 oblačil, ki so primerna za potovanje.

Ste vedno v dilemi, kaj obleči za potovanje? Potem preverite, katera so oblačila, ki so najprimernejša za potovanja.

Udoben pleten pulover

Tudi, če letiš v tropske kraje, bodo letališča in letala zagotovo močno klimatizirana. Ne pozabi obleči toplega volnenega puloverja.

Vzorčasto krilo

Dolgo vzorčasto krilo je priporočljivo zaradi dveh razlogov. Prvič je dolgo krilo lahko veliko bolj udobno kot hlače. Drugič bodo vzorci preprečili, da bi bili morebitni madeži, ki so, roko na srce, v primeru dolgega potovanja skoraj neizogibni, zelo vidni.

Izogibanje dekolteju

Nič ni bolj neprijetno kot občutek, da moraš svoja oblačila ves čas popravljati. Izogibaj se globokim dekoltejem in kratkim oblekam, saj ti nikakor ne bo udobno. Poleg tega takšna garderoba v mnogih državah velja za nespoštljivo.

Mehak suknjič

Če potuješ poslovno, je mehak in udoben suknjič primerna oprava za letalo. Poskrbi, da bo material takšen, da se ne bo preveč mečkal ter da ti bo v njem udobno.

Šal

Kamorkoli potuješ, ne pozabi vzeti s sabo lahkega šala ali rute. Lahko ga uporabiš kot ogrinjalo, vzglavnik, zaščito pred soncem …

Široka obleka

Široka obleka je verjetno najudobnejši kos oblačila za potovanje.

Oblačilo z žepi

Vsak, ki je kdaj potoval z letalom, pozna muko iskanja potnega lista, telefona in letalske karte na vsakem koraku. Oblačilo z žepi ti bo te muke olajšalo.

Trenirka

Roko na srce, glavni cilj potovalne garderobe je, da je udobna.

Pajkice

Ponovno: udobje je najpomembnejše pri potovalnih oblačilih.

Velika bunda ali plašč

Če potuješ v mrzle kraje, ne pozabi na veliko puhovko.

Dolga jopica

Dolga jopica je še posebej učinkovita, ko se odločiš za potovanje v pajkicah.

Tople nogavice

Ne pozabi na tople nogavice! Na letalu ti bodo prišle še kako prav.


gig-hadid-1538992104 Takšna bo modna kolekcija Moschino x H&M 5 frizur, zaradi katerih ste lahko videti 'ceneno' 5 frizur, zaradi katerih ste lahko videti ‘ceneno’ DSC06026-2 I AM PANDA: slovenska oblačila iz naravnega bombaža Izbor najbolj preprostih idej, kako zavezati šal, da boste videti šik. Izbor najbolj preprostih idej, kako zavezati šal, da boste videti šik · · · ·