Amy Schumer bo Barbie
Kulturni izbor · film

Leta 2018 naj bi na filmska platna prišel film o Barbi, a bolj kot ta novica razburja izbira glavne igralke, ki bo igrala filmsko različico lutke popolnih mer in vedno urejene pričeske. V tej vlogi bi pričakovali Kate Hudson, Margot Robbie, Brit Robertson, Amando Seyfried, Kaley Cocou, Scarlett Johansson in Kate Upton. A Barbie bo nihče drug kot komičarka Amy Schumer, ki še zdaleč ne ustreza sodobni predstavi o popolni ženski in pogosto poudarja, da še zdaleč ni popolna in da se ne obremenjuje s svojo postavo. Meniš, da je prava izbira?

Kmalu naj bi začeli snemati film o Mattelovi slavni lutki Barbie, ki jo bo igrala Amy Schumer. Komičarka je znana ne le po svojih humornih ‘izpadih’, pač pa tudi o tem, da ne sodi med najbolj brhka dekleta (nosi obleke v velikostih med 36 in 38). Sama vedno poudarja, da ni popolna in da se s svojo postavo pretirano ne obremenjuje.

Pričakovano je med ljubitelji Barbike završalo in nanjo se je vsul plaz tudi zelo neprijaznih kritik, ki so presegle mejo dobrega okusa, saj da ne izpolnjuje telesnih standardov lutke, ki pa so ne le nedosegljivi, ampak tudi znanstveno dokazano nerealistični (po raziskavah s svojo legendarno postavo v resničnem življenju Barbie ne bi mogla niti hoditi, niti dvigniti glave).

PREBERITE ŠE: Družina Barbie ima tri nove članice z realnimi oblinami

A to kritikov ni ustavilo in nekdo je zapisal: ”Barbie je pojem popolnosti. Matell bo uničil njeno podobo, s tem ko bo Amy Schumer postala Barbika.” Schumerjeva na to pravi, da je to dokaz, da je pravšnja za vlogo legendarne lepotičke z dolgimi svetlimi lasmi, ki velja za vzor idealnega telesa.

Ob tem gre dodati – to so številni dežurni kritiki očitno spregledali –, da to ne bo klasičen film o Barbie, kjer se cedita med in mleko, pač pa bo Schumerjeva igrala črno ovco med Barbikami, saj bo Barbie, ki jo izženejo iz Barbielanda, ker ni dovolj popolna. Tako obtiči v resničnem svetu, kjer spozna, da ni vse v zunanji lepoti in da največ šteje notranja.

Galerija – filmsko Barbie bo igrala Amy Schumer:

Amy SchumerOdpri galerijo

božični filmi Božični filmi, ki si jih boste želeli ogledati! Film War for the Planet of the Apes (2017) Filmski napovednik: War for the Planet of the Apes (2017) cover-et2 20+ najbolj legendarnih filmskih uspešnic vseh časov Film The Fate of the Furious (2017) Filmski napovednik: The Fate of the Furious (Hitri in drzni 8, 2017) · · · · · ·