cover-land-rover-defender
Utrip mesta · mobilno

Prvič po desetletjih je na trg prišel popolnoma prenovljen Land Rover Defender. Defenderja so pri Land Roverju posodobili za 21. stoletje, hkrati pa so obdržali ikonično silhueto. Ne pustite, da vas mehkejše in sodobnejše linije zavedejo, novi Defender je resnično sposoben in opremljen z naprednimi tehnologijami ter tako odličen sopotnik za vaše ekspedicije.

Novi Defender bo na voljo v 90 in 110 karoserijskih izvedbah, z do 6 sedeži v 90 in možnostjo 5, 6 ali 5 + 2 sedežev v karoserijski izvedbi 110. Svoje vozilo boste lahko prilagodili na več načinov kot kateri koli prejšnji Land Rover s štirimi paketi dodatne opreme, ki vsakemu Defenderju dajo značaj.

Poleg omenjenih paketov je na voljo tudi izbira številnih posameznih dodatkov kot so električen vitel z upravljanjem na daljavo, strešni šotor, vodoodporna tenda, strešni nosilci s katerimi lahko Defenderja spremenite v pravo pustolovsko vozilo. In se znjim podate novim avanturam naporti.

Defender bo na voljo z dvem dizelskim motorjem, turbo štirivaljnikom in šestvalnjikom z “blagim” hibridnim sistemom. Vse motorje spremlja osemstopenjski avtomatski menjalnik. Pri Land Roverju pričakujejo, da bo plug-in hibridni Defender pripravljen leta 2020.

Vstopni model Defenderja 110 bo stal okoli 50.000 evrov, Defender 90 pa okoli 45.000 evorv tisoč.

 

 

Galerija slik: Land Rover Defender 2019

Land Rover Defender 2019Odpri galerijo

BMW concept - serija 3 BMW concept 4: renesansa BMW dizajna prihodnje leto Audi RS 7 Sportback Audi RS7 Sportback: zver The new Volkswagen ID.3 To je Volkswagen ID.3, prvi električni ljudski avtomobil! 2020-bmw-m4-edition-m-heritage BMW M4 Edition///M Heritage: posebno strupen BMW M4