_MG_6429
Utrip mesta · moda

Tjašo in Evo združuje velika ljubezen do mode in to ljubezen sta prenesli na znamko Lazy Clothing. Predstavljajo jo preprosti kroji, veliko barv in grafike, ki jih rišeta sami. Vsi izdelki so ročno šivani in edinstveni.

Zadnja kolekcija Lazy Clothing se imenuje Mama’s garden. Navdih sta črpali vso pomlad, na vseh domačih in tujih vrtičkih, polnih barv. V kolekciji tako najdemo grafike marjetic, vrtnic, spominčic in trobentic pa tudi jagode, ki ne smejo manjkati na vrtu.

Velik del kolekcije predstavljajo tudi barve mavrice. Tjaša in Eva sta namreč podpornici in zagovornici LGBT-pravic in s tem sta majhen delček kolekcije posvetile tudi njim. Dekleti že pripravljata jesensko kolekcijo, za katero ju je navdihnilo blago, ki je ostajalo v omarah naših babic.

Galerija – Lazy Clothing: slovenska znamka edinstvenih barvitih kosov

Lazy Clothing: slovenska znamka edinstvenih barvitih kosovOdpri galerijo
Nahrbtnik, ki je pripotoval iz prihodnosti. Solid Gray: nahrbtnik, ki je pripotoval iz prihodnosti nahrbtniki torbe 2017 Top šolski nahrbtniki in torbe 2017 ERDEM-x-HM ERDEM x H&M: novo ekskluzivno modno sodelovanje Neverjetno ekstravagantne uniforme kitajske letalske družbe Neverjetno ekstravagantne uniforme kitajske letalske družbe · · · ·