Marilyn-Monroe-At-The-Beach-1280x960-23613
Utrip mesta · zdravje & lepota

Predstavljamo lepotne skrivnosti ene izmed najbolj znanih lepotnih ikon vseh časov – Marilyn Monroe.

Marylin Monroe je leta 1952 za ameriško revijo Pageant odgovorila na nekaj vprašanj, ki so se dotikala tematike skrbi za telo in prehranskih navad. Svetovno znana dama, ki je zaznamovala 50-ta, je bralcem revije razkrila kar nekaj presenetljivih zanimivosti.

Marylin je imela rada dolga jutra, najraje nedeljska, ko si je privoščila kar dvourno prebujanje. Spala je v veliki postelji, z zgolj eno prevleko in vedno popolnoma razgaljena, saj je sovražila ovirajoče pižame ter negližeje.

PREBERITE ŠE: Mačja oblika sončnih očal, kot jih je nosila Marilyn Monroe

Lepotica si je vsak dan privoščila od 5 do 10 ur spanca, po katerih je sledilo umivanje zob in obraza. Zjutraj je v zasebnosti svoje spalnice opravila tudi z obveznim razgibavanjem, saj je sovražila šport na prostem in ga raje prepustila moškim. Prav tako je zavračala pretirano izpostavljeno soncu, ki je bilo tiste čase v Kaliforniji izredno priljubljeno, in raje negovala svojo porcelanasto polt, saj je bila zadovoljna le, če se je počutila “blond” vsepovsod po telesu.

Njene prehranske navade so bile dokaj bizarne, obroki pa sestavljeni pretežno iz beljakovin. Zjutraj si je v toplo mleko umešala dve jajci in med ličenjem napitek tudi popila, z njim pa vsak dan poplaknila multivitaminsko tableto. Za večerjo je običajno pojedla zrezek in štiri surove korenčke. Preprosto dieto je sem ter tja poživila s sladko pregreho, sladoledom s podpisom Wila Wrighta, ki ga je oboževala.

Odpri galerijo
o-DENTIST-FILLING-facebook Bo tudi zobozdravnike načel zob časa? Kremni piling Afrodita Clean Phase z zrnci iz marelice in alantoinom, cena: 5,40 evra.
www.kozmetika-afrodita.com Nepozabno razkošje Print Nagradna igra: I love … dišeči izdelki za nego telesa doktor Zdravstvenestoritve.net – hitro do želenih zdravstvenih storitev · · ·