LJFW Oktober 2019
Utrip mesta · moda

Fužinski grad je tudi tretji dan na LJFW 2019 pokal po šivih od navdušenih obiskovalcev, kreativne energije in svežih modnih trendov.

Tretji dan modnih revij na LJFW 2019 smo si lahko ogledali kolekcije znamk Julie Kaje Hrovat (JKH), Simone Kogovšek, Renate Bedene, Davida Bacalija, Prik, Sanije Reje Aske, Princip in Artpump, Patricia Pie, Made in Anselma (v sodelovanju z Alpino) ter Mateyaneira. Večer se je zaključil z bučnim aplavzom, ki ga je požela modna revija Petje Zorec. Slednja na LJFW vsako leto navduši s svojimi kolekcijami, ki so jih prepoznali in vzljubili tudi v tujini. Posebno pozornost je pritegnil tudi Petjin izbor modelov, saj sta se po pisti med drugimi sprehodila tudi Duci Bednjanec in Huberto Široka.

Prizorišče se bo danes zvečer preselilo na novo lokacijo. Čaka nas namreč modni performans kolekcije Mateje Benedetti, ki se bo odvil v Fotopubovem projektnem prostoru, na nekdanji bencinski črpalki arhitekta Milana Miheliča iz leta 1968. Na prizorišču si boste lahko ogledali tudi razstavo Jakuba Janse z naslovom Club of Opportunities Ep. 6: Ten Years Night.

Galerija: LJFW – 3. dan

Julia Kaja Hrovat – JKHOdpri galerijo

LJFW Oktober 2019 LJFW 2019: drugi dan navdušil z modnimi kolekcijami LJFW Oktober 2019 LJFW 2019: začel se je najdaljši ljubljanski teden mode doslej Jezusove superge Jezusove superge: Nike Air Max 97 s sveto vodo
 cover-rich-look Enostavni triki s katerimi boš videti bogato! · ·