Ljudem se je zmešalo zaradi Crocsovih petk, ki so 'ženski čevelj letošnjega poletja'.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Nekatere stvari je preprosto kul sovražiti. Crocsovi ikonični natikači so se vpisali v zgodovino najbolj nenavadnih čevljev, ki so zanetili ogenj med sovražniki in privrženci. Se bo zgodba ponovila tudi z njihovimi petkami?

Crocsovi čevlji so verjetno najbolj osovraženi in hkrati najbolj priljubljeni čevlji na svetu. Privrženci se sklicujejo na udobje, sovražniki na oduren videz.

Pri Crocsu se za razprave ne menijo, temveč so ustvarili novo kolekcijo čevljev s peto Cyprus V Heel, ki so namenjeni vsakodnevni nošnji, saj naj bi bilo udobje zagotovljeno.

Čeprav se modni guruji zgražajo nad novim Crocsovim izumom, so ti čevlji očitno zadetek v pravo tarčo, saj število nakupov in privržencev nove linije raste kljub ceni, ki se giblje od 55 ameriških dolarjev (preračunano: 47 evrov) in več.

Na uradni spletni strani so pri Crocsu zapisali, da so uporabniki v Cyprus V Heel lahko modni, ne da bi žrtvovali udobje. Obujete jih in uživajte, kamorkoli vas dan popelje.

Se strinjate?

Cyprus V HeelOdpri galerijo
stilski nasveti Stilski nasveti stilistke princese Diane, ki vam bodo pomagali do elegantnega videza skort Kratke hlače s krilom (“skort”) so modni hit letošnjega poletja! najboljše poletne frizure za dolge lase Najboljše poletne frizure za dolge lase o.53545 Najboljši ženski parfumi za poletje 2018 · · ·