31299652_1770874342981647_8005421828283564032_n
Utrip mesta · kulinarika

Massimo Bottura je lastnik restavracije s tremi Michelinovimi zvezdicami (Osteria Francescana) in dobitnik naslova najboljšega kuharja na svetu. S svojo neprofitno organizacijo Food for Soul pa je začel pravo revolucijo na področju zmanjševanja odpadne hrane.

Obstajajo boljši načini preživljanja časa v karanteni, kot pa da buljimo v televizor. Kuhanje nam pomaga umiriti živce, v njem pa lahko tudi neizmerno uživamo. Zato je Massimo Bottura začel projekt Kitchen Quarantine. Svetovno priznani chef “streama” svojo oddajo vsak dan ob 20.00 na svojem Instagramu. Gledalce popelje skozi vse korake osnovnih receptov. Do zdaj je pripravil že miks mednarodnih kuhinj (Thai Curry), tradicionalno italijansko hrano (tortelini) in hrano za uteho (makaroni in sir). Po vsaki oddaji je na voljo za vprašanja, ki se morda porodijo gledalcem.


shutterstock_1023191101 Kako zmehčaš trd kruh, da bo mehak kot svež? shutterstock_366109472 9 znakov, da ste vstopili v slabo restavracijo! content-pixie-BIlagtD6T8I-unsplash To so kulinarični trendi 2020, drugič: naj bo vegansko, brezalkoholno in s čim manj dodanega sladkorja! shutterstock_618268889 Začinite svoje življenje s soljo nove generacije Salut · ·