fbpx

Massimo Bottura, eden najboljših chefov na svetu, te vsak večer uči kuhati po osnovnih receptih!

Massimo Bottura je lastnik restavracije s tremi Michelinovimi zvezdicami (Osteria Francescana) in dobitnik naslova najboljšega kuharja na svetu. S svojo neprofitno organizacijo Food for Soul pa je začel pravo revolucijo na področju zmanjševanja odpadne hrane.

Obstajajo boljši načini preživljanja časa v karanteni, kot pa da buljimo v televizor. Kuhanje nam pomaga umiriti živce, v njem pa lahko tudi neizmerno uživamo. Zato je Massimo Bottura začel projekt Kitchen Quarantine. Svetovno priznani chef “streama” svojo oddajo vsak dan ob 20.00 na svojem Instagramu. Gledalce popelje skozi vse korake osnovnih receptov. Do zdaj je pripravil že miks mednarodnih kuhinj (Thai Curry), tradicionalno italijansko hrano (tortelini) in hrano za uteho (makaroni in sir). Po vsaki oddaji je na voljo za vprašanja, ki se morda porodijo gledalcem.

Dodatne Informacije

Naslovna fotografija:
IG Massimo Bottura (@massimobottura)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!