TicWatch S2
V zraku · tehnologija · pametne ure

Ko zelo dobra ura sreča zelo dobro ceno.

Na trgu je mogoče najti že mnogo dobrih pametnih ur, a razmerje med ceno in kakovostjo je tisto, ki pri nakupu najbolj odloča. TicWatch S2 pametna ura podjetja Mobvoi za svojo ceno ponuja res veliko. Ena glavnih odlik te ure je njena vzdržljivost, saj je zgrajena kot tank in dosega vojaški standard trpežnosti MIL-STD-810G. Brez težav se lahko z njo celo potapljamo vse tja do globine 50 metrov.
Kljub temu ura ni preveč težka, saj je ohišje izdelano iz polikarbonata, 22mm širok silikonski pašček pa je mogoče zamenjati. Podatke nam ura prikazuje na svetlem in ostrem 3,53 centimetrskem AMOLED zaslonu. Za operacijski sistem uporablja Googlov Wear OS, torej bomo na njej brez težav uporabljali katerokoli Googlovo aplikacijo. Za njeno hitro delovanje skrbi procesor Snapdragon podjetja Qualcomm.

Poleg običajnih nalog pametne ure, torej merjenja srčnega utripa, stresa in kakovosti spanca, bo ura brez težav s pomočjo umetne inteligence sledila vsem našim športnim aktivnostim, tudi plavanju. Ura naj bi na eno polnjenje zdržala vsaj 2 dneva. Po velikosti je sicer na malce večji strani, manjkajo pa ji nekatere malenkosti, kot je podpora LTE in NFC, torej nič brezstičnega plačevanja z uro. So pa zato ostale stvari toliko bolj mamljive. Tako zelo, da je ura prejela nagrado Reddot Award 2019. Prodajajo jo tudi v Sloveniji, zanjo pa je treba odšteti 180 evrov. Oziorma jo preporsto naročite na Amazon.

Galerija slik: TicWatch S2

TicWatch S2Odpri galerijo
Applova ura Apple Watch 4: popolnoma prenovljena ura z največjim zaslonom doslej Apple Watch ima novo podobo Apple Watch s podpisom modne hiše Hermès cover-snapchat-spectacles SNAP SPECTACLES 3: razširjena resničnost za Snapchat cover-poc-sunglasses-solar POC Aspire Solar Switch: napredna kolesarska očala na sočno svetlobo ·