fbpx

Car Show Portorož: The Art of Modern Mobility

Ekskluzivni avtomobili na naših cestah so se v zadnjih letih iz ekstravagance, rezervirane izključno za petičneže, prelevili v predmet poželenja, ki ga z odobravanjem, nasmehom in dvignjenimi palci sprejemajo praktično vsi udeleženci v prometu. Rast gospodarstva, dostopnost različnih virov financiranja in pestre ter fleksibilne možnosti za nakup ali najem vozila so omogočile širšemu krogu ljudi, da uresničijo sanje in si privoščijo svojega sanjskega jeklenega konjička.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Aerodrom Portorož
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
0 evrov

Številne od omenjenih sanj sta slovenskim kupcem izpolnili podjetji Actinia in Autobroker by Kreativni najemi. Prav ti dve družbi sta zdaj združili moči in vabita tako lastnike, ki svoje avtomobilske sanje že živijo, kot tudi vse ostale, ki o tem zaenkrat še sanjajo, na nepozaben avtomobilistični dogodek. Na Car Showu Portorož bodo sanje postale otipljive. Ne le, da si boste eksotična vozila znamk, kot so Porsche, Ferrari, Lamborghini, McLaren in številne druge lahko pobliže ogledali, jih slišali in videli v akciji, možno bo celo prisesti vanje in se zapeljati na adrenalinsko doživetje.

Bi se zapeljali s Huracan LP580?! Nič lažjega kot to!
Bi se zapeljali s Huracan LP580?! Nič lažjega kot to!

Dosežene hitrosti bodo lahko krepko presegale zakonske omejitve hitrosti, saj bodo vožnje potekale na zaprti stezi Aerodroma Portorož. Dogajanja tudi sicer tam ne bo manjkalo – poleg ogleda in predstavitve vozil bodo obiskovalci lahko spoznali in poskusili ponudbo organizatorjev in partnerjev dogodka, za atmosfero bo skrbel DJ, za dodatno dozo adrenalina bodo na voljo panoramski leti s helikopterjem, za ljubitelje mode pa bo na sporedu celo modna revija.

Vstop na dogodek je brezplačen, dobrodošla je le predhodna prijava na spletni strani carshowportoroz.com, za bolj zahtevne pa se najdejo tudi različni VIP paketi. Ti vključujejo še sprejem in pogostitev v Casino Mulino, še preden se kolona superšportnih in luksuznih avtomobilov odpravi na letališče, opcijsko pa tudi večerjo in živo igro na isti lokaciji ali prijavnino na golf turnir, ki bo na Obali izpeljan naslednji dan.

Kaj je hitrejše?!
Kaj je hitrejše?!

Na Car Show Portorož: The Art of Modern Mobility, kot so organizatorji nadeli ime dogodku, se bo torej zagotovo našlo nekaj za vsak okus. V koledarju si zato zabeležite soboto, 7. septembra, in si privoščite dan v objemu primorskega sonca ter družbi vrhunskih avtomobilov, kulinarike, prvovrstne kapljice, glasbe, mode, adrenalina in še več.

Dodatne Informacije

Več informacij:
carshowportoroz.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!