fbpx

Forma Viva: hotel Kempinski Palace Portorož bogatejši za aromatično kavarno

V Hotelu Kempinski Portorož je svoja vrata odprla elegantna kavarna Forma Viva, ki očara s svojo sladko ponudbo, ponudbo odličnih kav in ambientom zgodovinskega parka.

Osnovne Informacije
Naslov
Forma Viva
Hotel Kempinski Palace Portorož, Obala 45
Portorož
Povezava
Urnik
Vsak dan od 08.00 do 20.00.
Kontakt
05 692 7000

Forma Viva je povsem distinktivna in unikatna – izbor slaščic, makaronov, pralin ter seveda italijanske kave Antica Tostatura Triestina, ki jo pražijo prav posebej za hotel Kempinski Palace Portorož.

Slastni makroni v kavarni Forma Viva
Slastni makroni v kavarni Forma Viva

Mlada, motivirana ter kreativna vodja slaščičarstva hotela Kempinski Palace Portorož, Syu Poropat, je pripravila izjemen meni, ki uspešno združuje lokalne okuse Istre z inovativnimi mednarodnimi tehnikami ter okusi v slaščičarstvu. Rezultat je unikatna fuzija okusov, ki pričara resnično nepozabno Kempinski doživetje. Čokolada Ruby, izbor veganskih sladic ter brezglutenskih opcij in velikanski makaronsi so le nekatere izmed specialitet, ki jih ne gre zamuditi.

Njihovih sladkih specialitet ne gre zamuditi!
Njihovih sladkih specialitet ne gre zamuditi!

Navkljub temu, da se kavarna nahaja v prtličju 5-zvezdičnega hotela v Portorožu, so cene usmerjene na lokalno prebivalstvo ter so sorazmerne z ostalimi ponudniki na destinaciji. Slaščičarna je odprta vsak dan od osme ure zjutraj do osme ure zvečer. Meni si lahko ogledate TUKAJ.

Galerija: Kavarna Forma Viva / Hotel Kempinski Palace Portorož

Dodatne Informacije

Več informacij:
kempinski.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!