fbpx

Jimmy Choo odprl kavarno Choo Café v Londonu

Foto: Harrods/ Jimmy Choo
Zadnjič posodobljeno: :

V petem nadstropju londonskega Harrodsa je priznani modni oblikovalec Jimmy Choo odprl "Choo Cafe". Glamurozna kavarna v znamenju rožnate in zlate bave spominja na njegove kreacije torbic. Ta luksuzna kavarna streže slaščice in kavo z logotipom Jimmy Choo, ki je kot nalašč za Instagram fotografije.

Peto nadstropje londonske veleblagovnice Harrods je raj za ljubitelje čevljev, pred kratkim pa je postalo šik mesto za kavo in dobro torto. V okviru oddelka čevljev je namreč znamka luksuznih modnih dodatkov Jimmy Choo odprla svoj pop-up “Choo Cafe”. Tukaj se lahko ustavite na tipičen angleški čaj, vendar s pridihom luksuza. Namesto tapet z vrtnicami kot v britanskih čajnicah, tu goste pričaka rožnata rapsodija od tal do stropa – ta barva je namreč v zadnjih letih postala zaščitni znak znamke Jimmy Choo. Kavarna spominja na zadnjo kolekcijo torb Varenne Avenue, ki je v zlatih in roza odtenkih.

Vse sladice so postrežene v ličnih posodicah in imajo znažilem rožnati in zlati odtenek. Jedilnik pripravljajo nagrajeni Harrodsovi kuharski mojstri. Kavarna Choo Cafe bo za obisk odprta do 30. septembra, zato se, če se znajdete v Londonu obiščite to edinstveno kavarno.

Foto: Harrods/ Jimmy Choo
Foto: Harrods/ Jimmy Choo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!