akg_lifestyle_y50_bt
V zraku · tehnologija · gadgeti

Malo denarja, malo muzike? Naj vas prepričamo nasprotno. Tukaj so najboljše slušalke pod 100 evri!

Vsak posameznik glasbo posluša drugače. Nekdo se ji povsem posveti in je pozoren na vsako malenkost, ki se v pesmi zgodi. Nekdo rad ob njej poskakuje in igra na namišljeno kitaro. Spet drugi pa potrebujejo le malce šuma, da popestrijo sicer monotono tišino. Nekaj pa vedno drži: glasba dobi povsem drug pomen, ko jo poslušamo prek dobrih slušalk.

Rešitev je ogromno, mogoče še preveč. A to je prevesilo tehtnico k nam, potrošnikom v korist, saj že dolgo časa ne velja več, da malo denarja pomeni malo muzike. Iskanje naslednjega para slušalk, ki mora zveneti zares dobro in to za čim manj denarja, lahko vzame kar nekaj časa. Zato smo vam malce olajšali delo.

Najboljše slušalke pod 100 evri

Anker SoundBuds Slim

Anker poznamo po kopici dobrih izdelkov - prenosne baterije, brezžični zvočniki ter polnilci za pametne telefone. Temu lahko zdaj dodamo še slušalke. SoundBuds Slim kljub nizki ceni ponujajo zvrhan koš uporabnih lastnosti. Bluetooth 5.0, standard vodoodpornosti IPX7 ter različne nastavke, ki pomagajo, da slušalke ostanejo v ušesih tudi med bolj intenzivno vadbo.

JBL T500BT

JBL ima za sabo bogato zgodovino studijsko naravnane avdio opreme, zato ni čudno, zakaj so njihovi izdelki tako priljubljeni. T500BT so lahke brezžične slušalke za na uho, primerne predvsem za odganjanje dolgčasa ob dolgih vožnjah z vlakom ali avtobusom. Zaradi plastične konstrukcije ne bodo prav dobro izolirale zunanjega zvoka, se pa bodo za to odkupile z dobrim, uravnovešenim zvokom.

Tribit XFree Tune

Komur ni mar za razkazovanje znanih znamk, bo za to ceno težko našel kaj boljšega. Poleg tega, da XFree Tune  odlično zvenijo, so tudi zelo udobne. Ko jih odrabimo jih enostavno zložimo in položimo v torbico za prenašanje. Omogočajo kar 24 ur predvajanja glasbe ter tudi možnost odstranjevanja šumov. A pozor, šume bodo odstranjevale le med klicanjem in ne vedno.

Boltune BT-BH010

Te slušalke so v spletni trgovini Amazon pravi hit. Razlog tiči v tem, da si od podjetja Bose niso sposodile le dizajna (to je več kot očitno), temveč tudi zmožnost aktivnega odstranjevanja šumov. Marsikdo jih primerja z najboljšimi slušalkami s tovrstno zmogljivostjo, stanejo pa pod 100 evri. Odlične so tudi pri bateriji, saj zdržijo do 30 ur predvajanja, napolnijo pa se v le eni uri.

AKG Y50

Slušalke avstrijskega proizvajalca vrhunske studijske opreme so paša za oči. Kakovostna izdelava z ohišjem iz aluminija uporabniku vlivajo samozavest, da bodo slušalke zdržale še dosti časa. Navdušijo tudi s prenosljivostjo, saj jih je mogoče zložiti ter jim odstraniti kabel, v kolikor je ta v napoto oziroma se poškoduje.

Samson SR850

SR850 ne bodo nikoli zmagale na lepotnem tekmovanju, kot tudi niso primerne za sprehajanje na prostem, kaj šele med uporabo javnega prevoza. Njihova odlika je zvočna reprodukcija, ki je glede na ceno zares odlična. Zvočnika v slušalkah si je Samson sposodil od dražjih AKG modelov, vse skupaj pa zapakiral v preprost paket po nižji ceni. Super za poslušanje glasbe ali igranje igric, predvsem zaradi dobrega prostorskega zvoka.

Audio-Technica ATH-M30X

Vsi poznamo model ATH-M50X, ki je na svoji popularnosti pridobil pred nekaj leti. Vsake toliko jih opazimo tudi na glavah znanih glasbenikov in producentov. M30X že po imenu pove, da gre za “mlajšo sestrico”. Poleg enostavnejše konstrukcije in manka odstranljivega kabla, sta si zvočno slušalki zelo podobni. M30X so pri reprodukciji zvoka bolj umirjene in z manj nizkimi toni ter zato veliko bolj primerne za studijsko rabo.

Beyerdynamic DT 240 Pro

Nemški proizvajalec avdio opreme ponuja izdelke tako za avdiofile kot za običajne poslušalce. Eden takih izdelkov je DT 240 Pro. Združujejo dobro uravnovešen zvok in kakovostno izdelavo … po razmeroma nizki ceni. Kot rečeno, zvok iz teh slušalk je primernejši za studijsko rabo kot za nekoga, ki želi imeti nizkotonec na ušesih. A kdor čisla čist zvok, se bo v DT 240 Pro nedvomno zaljubil.

KZ ZST

Ne samo da dobro zvenijo, temveč tudi odlično izgledajo. Kdo pa ne bi žele v svoj vsakdan vnesti malce barve? Pa še izjemno poceni so. Nekateri jih primerjajo s slušalkami za po kar 5-krat višji ceni. Posebna je tudi njihova oblika, zaradi česar jih uporabnik nosi tako, da gre kabel čez ušesa. V primeru da se kabel poškoduje, se ga lahko enostavno odklopi in zamenja.

canon-eos-m200-4-7f3009bdced106b,0,0,0,0 Canon EOS M200: odlična kamera za začetnike FujiFilm_X100F_Brown_074101037388_2000x2000_0b8161ab78ebcb106afd81f4be39d1 Za prave hedoniste: najbolj seksi retro fotoaparati Amazon Echo Buds Amazon Echo Buds: resna konkurena AirPodsom shutterstock_1457896685 To so top “gadgeti” za novodobne študente! · ·