Najboljši čas za začetek romantičnega razmerja v letu 2017 je prav oktober
V zraku · odnosi

Po prepričanju poznavalcev astrologije je najboljši čas za začetek romantičnega razmerja v letu 2017 prav oktober. 19. oktobra se začne cikel mlade lune v astrološkem znamenju tehtnice. Ta cikel omogoča, da se lažje posvetimo lastnim ciljem ter izžarevamo pozitivno energijo. Oktober je glede na astrologijo najprimernejši čas za začetek novega razmerja ali pa za izboljšanje vezi z dolgoletnim partnerjem.

Najboljši čas za začetek romantičnega razmerja v letu 2017 je prav oktober. Takrat bo kot glavno astrološko znamenje namreč prevladovala tehtnica, ki je po definiciji eno izmed najbolj romantičnih astroloških znamenj. Za vse, ki se želite zaplesti s svojo simpatijo, pa tudi za tiste, ki bi radi v staro razmerje vnesli nekaj novih iskric, je to odličen čas za nekaj konkretne akcije.

V oktobru bo tudi planet Jupiter v znaku tehtnice, s tem pa nam bodo naproti prišle številne priložnosti za nova ljubezenska razmerja – od družbenih dogodkov do skupnih kreativnih projektov. V oktobru 2017 bodite tako pripravljeni na ljubezensko eksplozijo.

PREBERITE ŠE: 40+ odličnih iztočnic za osvajanje deklet, ki takoj razbijejo led


shutterstock_499269973 To je povprečna količina spolnih odnosov vaših sovrstnikov! shutterstock_382091164 10+ dobrih razlogov, zakaj je tvoja starejša sestra blagoslov shutterstock_622738241 Moški, ki se poročijo s pametnimi ženskami, živijo dlje shutterstock_335467001 10+ znakov, da ste odrasli ·