Naked Faces: gol si ''ful'' drugačen.
V zraku · buzz buzz

Fotograf Dylan Hamm je v projektu Naked Face raziskoval moč neverbalne komunikacije. Zanimalo ga je, koliko ljudje izdajajo z govorico telesa, ne da bi se tega sploh zavedali. To je odkrival na portretih posameznikov, ki jih je enkrat fotografiral v oblačilih in drugič povsem gole. Ugotovite, na kateri fotografiji je oseba v Evinem kostumu?

Na začetku leta je Dylan Hamm k projektu Naked Faces, s katerim je želel raziskati moč neverbalne komunikacije, povabil posameznike, ki so se bili pripravljeni fotografirati goli. Z zagotovilom, da golote na fotografijah ne bo. Hamma so namreč zanimali le obrazi oziroma izraz na obrazu.

Prvi portret je posnel, ko je bil kandidat oblečen, drugega pa, ko je oblačila odvrgel. Nato je fotografiji postavil drugo ob drugo, da bi odkril, kako se je izraz na njihovem obrazu spremenil. Oglejte si serijo portretov in se na lastne oči prepričajte v moč neverbalne komunikacije in koliko nezavedno izdajamo s svojo govorico telesa.

Galerija: Naked Faces

Naked Faces: gol si ''ful'' drugačen.Odpri galerijo
Slana obleka iz Mrtvega morja. Slana nevesta vstala iz Mrtvega morja 10 ''božjih'' zapovedi prilagojenih današnjemu času. 10 zapovedi 2.0 – Če bi deset zapovedi napisali danes … Helikopter pristal na bencinski črpalki. Čeh s helikopterjem pristal na bencinski črpalki in dotočil gorivo Jennifer Lawrence ima za sabo še eno odlično leto. Forbes 2016: In najbolje plačane igralke na svetu so … · ·