2
Utrip mesta · dom

Slovenska oblikovalka Nika Zupanc je za japonsko trgovino z dodatki za dom oblikovala igrivo linijo porcelana in pohištva, imenovano Spell works.

Slovenska oblikovalka Nika Zupanc je za japonsko trgovino z dodatki za dom Francfranc oblikovala kolekcijo pohištva in dodatkov za dom Spell works, ki bo v trgovinah na voljo poleti 2015. Kolekcija odraža Nikino kreativno identiteto igrivega dizajna in ženstvenih linij.

Skodelice, krožnički, čajnik, sladkornica in vrček za mleko, ki so že v fazi prototipov združujejo belo, pudrasto roza in krom ter delujejo ljubko in prefinjeno. Kolekcijo bodo kmalu dopolnili tudi stoli, svetilke, miza in komoda, vsi kosi pa bodo brez dvoma odražali Nikino oblikovalsko premišljenost,  popolnost in občutek za detajle. Nika Zupanc želi s kolekcijo ljudem omogočiti, da postane dom oder, oni sami pa režiserji svojega življenja.

PREBERITE ŠE: Nika Zupanc in njena zapeljiva postelja z nakitom

Novo linijo dodatkov za dom si oglejte v galeriji

Nika s porcelanom iz linije Spell Works.. Odpri galerijo
Velika noč v Ikei Barvit dom za veliko noč – Ikea limited edition PicMonkey Collage Velika noč: Kreativne ideje za barvanje pirhov Svetilke "Mamet Lamps" Sodobne svetilke za dom Mamet Lamps candel (1) 2 Izjemni triki z ognjem, ki jih lahko izvajate doma ·