fbpx

Nika Zupanc navdušila Japonce z novo linijo dodatkov za dom

Slovenska oblikovalka Nika Zupanc je za japonsko trgovino z dodatki za dom oblikovala igrivo linijo porcelana in pohištva, imenovano Spell works.

Slovenska oblikovalka Nika Zupanc je za japonsko trgovino z dodatki za dom Francfranc oblikovala kolekcijo pohištva in dodatkov za dom Spell works, ki bo v trgovinah na voljo poleti 2015. Kolekcija odraža Nikino kreativno identiteto igrivega dizajna in ženstvenih linij.

Skodelice, krožnički, čajnik, sladkornica in vrček za mleko, ki so že v fazi prototipov združujejo belo, pudrasto roza in krom ter delujejo ljubko in prefinjeno. Kolekcijo bodo kmalu dopolnili tudi stoli, svetilke, miza in komoda, vsi kosi pa bodo brez dvoma odražali Nikino oblikovalsko premišljenost,  popolnost in občutek za detajle. Nika Zupanc želi s kolekcijo ljudem omogočiti, da postane dom oder, oni sami pa režiserji svojega življenja.

PREBERITE ŠE: Nika Zupanc in njena zapeljiva postelja z nakitom

Novo linijo dodatkov za dom si oglejte v galeriji

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.francfranc.comwww.nikazupanc.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!