cover-jamnica-nagradna-igra
Utrip mesta · kulinarika

Od 21. oktobra do zadnjega dnevu v letu 2013 je potekala nagradna igra Ob dobri hrani z Jamnico in City Magazinom v kateri smo predstavili zanimive kulinarične recepte.

Med vsemi sodelujočimi, ki so izbrali sebi najljubšega, smo izbrali štiri nagrajence. Podelitev nagrad za vse izbrane bo potekala na kuharski akademiji, ki bo 29. januarja 2014 ob 17. uri v Razstavnem salonu BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens) na Litostrojski 48 v Ljubljani. Prve nagrada: darilni paket Jamnica dobi Petra Kovač. Drugo nagrado bon za udeležbo na kuharski akademiji dobi Ines Medica. Tretjo in četrto nagrado darilni bon za 2 osebi za kulinarično razvajanje v restavraciji Kaval in restavraciji Harfa pa prejmeta Zvonka Lokar in Branka Lamovšek.

Vsem sodelujočim iskrena hvala za pridno spremljanje in sodelovanje ter še vabilo na naše kuharske akademije v prihajajočem letu.

ingverjevi piškotki Čisto čisto enostavni čokoladno ingverjevi razpokančki pivo_2 Norost v steklenički ali pivo, ki diši po malinah Škotska božična torta Škotska božična torta Jajčni liker Praznični koktajli – 12 enostavnih receptov ·