Ob dobri hrani z Jamnico in City Magazinom

Od 21. oktobra do zadnjega dnevu v letu 2013 je potekala nagradna igra Ob dobri hrani z Jamnico in City Magazinom v kateri smo predstavili zanimive kulinarične recepte.

Med vsemi sodelujočimi, ki so izbrali sebi najljubšega, smo izbrali štiri nagrajence. Podelitev nagrad za vse izbrane bo potekala na kuharski akademiji, ki bo 29. januarja 2014 ob 17. uri v Razstavnem salonu BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens) na Litostrojski 48 v Ljubljani. Prve nagrada: darilni paket Jamnica dobi Petra Kovač. Drugo nagrado bon za udeležbo na kuharski akademiji dobi Ines Medica. Tretjo in četrto nagrado darilni bon za 2 osebi za kulinarično razvajanje v restavraciji Kaval in restavraciji Harfa pa prejmeta Zvonka Lokar in Branka Lamovšek.

Vsem sodelujočim iskrena hvala za pridno spremljanje in sodelovanje ter še vabilo na naše kuharske akademije v prihajajočem letu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Cornettoccino: kapučino v kornetu je razlog, da komaj čakamo, da obiščemo Dunaj