Pametne ure Garmin Fenix 5
V zraku · tehnologija

Garmin je predstavil novo generacijo pametnih ur Garmin Fenix. Nova robustna, zmogljiva, športna, a uglajena pametna ura z GPS-om sliši na ime Garmin Fenix 5. Je tanjša, lažja in še bolj vsestranska kot predhodnice.

Garmin je predstavil nove člane družine pametnih ur Fenix z oznako Fenix 5. Na voljo bodo trije modeli GPS-ur, in sicer 5, 5S in 5X. Osnovni model po diagonali namesto 51 meri 42 mm.

Garmin je preskočil številko 4, nova generacija pa ima vse funkcionalnosti prejšnje generacije – med drugim nudi številne športne funkcije, kot je merjenje srčnega utripa na zapestju, in navigacijske funkcije.

PREBERITE ŠE: Športna kamera Garmin Virb Ultra 30 – zmore to vaša kamera?

47-milimetrski model Fenix 5S je izdelana posebej za ženske s pustolovsko žilico. Na voljo bo tudi s steklom iz safirja. 5X ima že naložene topografske, kolesarske in pohodniške karte. Po diagonali meri 51 mm. Zaslon se ponaša z ločljivostjo 240 × 240 slikovnih točk. Model Garmin Fenix 5 na polnjenje zdrži do dva tedna in 24 ur z vklopljenim GPS-om.

Model 5X zdrži ducat dni oz. 20 ur z GPS-om. Še najmanj zdrži ženska različica, in sicer do 8 dni oz. 13 ur, če sledi vašemu gibanju. Ure bodo na voljo v prvem četrtletju 2017. Osnovni model vas bo po žepu udaril s 570 evri.

Galerija – pametne ure Garmin Fenix 5:

Pametne ure Garmin Fenix 5Odpri galerijo
Prenosnik Razer Project Valerie CES 2017: Razer Project Valerie – gaming prenosnik s kar tremi zasloni! Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones – slušalke s posluhom za vaša ušesa CES 2017: polaroidni pop fotoaparat CES 2017: Polaroid Pop – polaroidni pop fotoaparat Računalnik HP Sprout Pro G2 HP Sprout Pro G2 – vse-v-enem računalnik ima vse, kar potrebujete · ·