fbpx

Pametne ure Garmin Fenix 5 – tudi z mislijo na ženske

Pametne ure Garmin Fenix 5

Garmin je predstavil novo generacijo pametnih ur Garmin Fenix. Nova robustna, zmogljiva, športna, a uglajena pametna ura z GPS-om sliši na ime Garmin Fenix 5. Je tanjša, lažja in še bolj vsestranska kot predhodnice.

Garmin je predstavil nove člane družine pametnih ur Fenix z oznako Fenix 5. Na voljo bodo trije modeli GPS-ur, in sicer 5, 5S in 5X. Osnovni model po diagonali namesto 51 meri 42 mm.


Garmin je preskočil številko 4, nova generacija pa ima vse funkcionalnosti prejšnje generacije – med drugim nudi številne športne funkcije, kot je merjenje srčnega utripa na zapestju, in navigacijske funkcije.

PREBERITE ŠE: Športna kamera Garmin Virb Ultra 30 – zmore to vaša kamera?


47-milimetrski model Fenix 5S je izdelana posebej za ženske s pustolovsko žilico. Na voljo bo tudi s steklom iz safirja. 5X ima že naložene topografske, kolesarske in pohodniške karte. Po diagonali meri 51 mm. Zaslon se ponaša z ločljivostjo 240 × 240 slikovnih točk. Model Garmin Fenix 5 na polnjenje zdrži do dva tedna in 24 ur z vklopljenim GPS-om.

Model 5X zdrži ducat dni oz. 20 ur z GPS-om. Še najmanj zdrži ženska različica, in sicer do 8 dni oz. 13 ur, če sledi vašemu gibanju. Ure bodo na voljo v prvem četrtletju 2017. Osnovni model vas bo po žepu udaril s 570 evri.

Galerija – pametne ure Garmin Fenix 5:

Dodatne Informacije

Več informacij:
explore.garmin.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.