singer-911-gray-12
Utrip mesta · mobilno

Izdelovalec unikatnih renoviranih primerkov porschejeve 911-ice, je odkril tančico s svoje nove retro mojstrovine. Kalifornijsko podjetje Singer, ki ga je osnoval bivši rock zvezdnik Rob Dickinson je novega unikatnega oldtimerja poimenovalo 911 indonesia, prepoznamo pa ga po temno sivi barvi z rdečimi nalepkami na pragovih karoserije.

Unikatni retro športni kupe je poleg popolno restavrirane karoserije dobil tudi številne kromirane dodatke v obliki stranskih ogledal, klasičnih platišč iz časa nastanka vozila in velik zadnji spojler ter obnovljen izpušni sistem, ki ne veš ali ga je lepše gledati ali poslušati.

PREBERITE ŠE: Eksluzivni Porsche 911 turbo cabrio za najbolj petične

Tudi notranjost je bila deležna konkretne prenove, začne pa se pri odličnih recaro sedežih iz najboljšega usnja, izgled pa oblikovalcu vseeno daje vedeti v katero časovno obdobje spada model. Podjetje Singer je v notranjost umestilo tudi nekaj podpisov proizvajalca, izvezenih z zlato nitjo. Taisti motiv se ponovi tudi na napisu na zadku, z zlato barvo pa je podkrepljen tudi napis znamke Porsche na restavriranem 3,6-litrskem bokserskem motorju v zadku vozila.

Oblikovalsko podjetje se je lotilo tudi obnove šasije, vzmetenja in kot rečeno zgoraj motorja ter izpušnega sistema, rezultat tega pa je, da seindonesia pelje tako dobro kot originalni model, če ne celo bolje. Cena sicer ostaja neznanka, več informacij pa lahko dobite na spletni strani podjetja.

Odpri galerijo
Aston-Martin-Vantage-S-Roadster-2 Aston martin vantage S V12 roadster – preko 320 km/h “zgoraj brez” TomDonhou-byTristanHolden-viaProlly Kolo s 104-zobnim verižnikom je kolo, ki pokaže zobe, ko je najbolj treba! watch-the-teaser-for-the-renault-sport-r-s-01 Renault Sport R.S. 01 – superšportnik, ki buri duhove new-cover Hennessey venom F5 – strupen monstrum z novo zunanjo podobo ·