Ali po vašem mnenju Ronaldu kozja bradica pristaja?
V zraku · buzz buzz

Ni skrivnost, da ljubitelji brad običajno niso navdušeni nad kozjo bradico. Le redki moški v primeru, da se odločijo za oblikovanje obraznih dlak, vzgojijo brado takšne oblike.

S to ugotovitvijo se ne strinja nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo. Kljub temu, da ni znan po najboljšem smislu za modo, pa je od njega redkokdo pričakoval, da bo na svetovnem prvenstvu navduševal s kozjo bradico. Kaj je botrovalo k tej odločitvi?

Izkazalo se je, da je kozja bradica nastala zaradi šale. Ronaldo je dan pred tekmo s Španijo, ki je potekala v petek, 15. julija, skupaj s soigralcem Ricardom Quaresmo obiskal savno. Po savnanju se je Cristiano začel briti. Ko je na njegovem obrazu ostala le še kozja bradica, se je odločil, da je ne pobrije in jo v primeru, da na tekmi doseže zadetek, pusti rasti do konca turnirja.

Kot verjetno že veste, se je tekma med Portugalsko in Španijo končala z rezultatom 3:3, pri čemer je Ronaldo nasprotnikovo mrežo zatresel kar 3-krat. Zadetek je dosegel tudi na drugi tekmi skupinskega dela, ko je njegova ekipa proti reprezentanci Maroka slavila z 1:0.

Mnogi sicer menijo, da se za Ronaldovo kozjo bradico skriva globlji pomen. Kratica GOAT, ki v prevodu pomeni kozo, namreč označuje najboljšega vseh časov (Greatest of All Time).

Screenshot_1

joshua-earle-63441-unsplash Kako biti med tistimi 8 %, ki vedno dosežejo svoj cilj? Odštekano stanovanje, studio in galerija v enem. Si predstavljate, kako je živeti v tako odštekanem stanovanju? Dekle spremenilo 52 let star avtobus v mobilno hišo. Dekle spremenilo 52 let star avtobus v mobilno hišo … in ta je videti bolje kot večina stanovanj 10 tipov nevarnega narcizma: katere prepoznate? 10 tipov nevarnega narcizma: katere prepoznate? · · · · ·