Držalo za naramnice S-Holder
Utrip mesta · moda

Vam gre na živce, ker vam srajca uide iz hlač vsakič, ko se usedete ali sklonite? Naredite temu konec s slovenskimi ”naramnicami” S-Holder, ki v nasprotju s klasičnimi naramnicami držijo srajco in ne hlač. Nehajte kazati spodnjice in si omislite izboljšano različico držala T-Holder. Projekt lahko podprete na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Slovenske inovativne ”naramnice” za srajco S-holder so izpopolnjena različica naramnic T-Holder, s katerimi je Niku Veneju na Kickstarterju uspelo lani. V nasprotju s predhodnicami so nastavljive po dolžini – zdaj je povsem vseeno, kako visoki ste oz. kako dolgo srajco nosite –, nove so tudi zaponke. Izdelane so iz koži prijaznih materialov. So popolnoma diskretne in bodo preprečile, da bi si morali vsakič, ko se usedete ali prepognete, srajco znova zatlačiti za hlače.

PREBERITE ŠE: T-Holder: slovenske naramnice za srajco za vedno napeto srajco

Držalo za srajco S-holder je na voljo v treh barvah ,in sicer črni, bež in mornarsko modri. Z njimi Vene meri na poslovne ženske in moške. Naročite jih lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter. ”Zidarski dekolte” lahko preprečite že za 35 evrov.

Galerija – S-holder:

Držalo za naramnice S-HolderOdpri galerijo

h&m studio ss 2017 H&M predstavlja ‘See Now Buy Now’ – poglej in kupi Uhani z dvojnim pirsingom Ear Climbers – uhani, ki ustvarjajo iluzijo dvojnega pirsinga adidas-eqt-63 Adidas EQT – po vsej verjetnosti adidasov najpomembnejši čevelj leta 2017 Lepotni trendi 2017 – umazan obraz Moški lepotni trendi 2017: v modi je umazan obraz · ·