Selfly – etui za pametni telefon, ki prenaša dron

Etui za pametni telefon Selfly

Večina izmed nas ima telefon v etuiju. To je tudi Selfly, ki pa ni običajen etui, saj ima v ohišju dron. Če mislite, da boste za svoj telefon zato potrebovali orožni list, se motite, saj etui v debelino meri zgolj 9 milimetrov.

Popularnost dronov je v zadnjih letih skokovito narasla, cena pa je tista, ki jim preprečuje masovni preboj. Selfly je etui za pametni telefon, ki prenaša dron, ki ga ni treba upravljati, saj leti samostojno, prav tako je na voljo po dostopni ceni. Omogoča, da posnamete edinstvene posnetke, ki vam prej niso bili dosegljivi.

PREBERITE ŠE: Pravi zajčki kot ovitek za pametni telefon


Etui v debelino meri zgolj 9 milimetrov, kar pomeni, da boste lahko telefon še vedno prenašali v žepu. Z aplikacijo Selfly dronu pred vzletom naročite, kakšne vrste posnetek želite oz. iz kakšne perspektive naj snema/zajema posnetke, ki jih lahko pozneje znotraj aplikacije obdelujete. Dron lahko s pomočjo telefona upravljate tudi sami.

Galerija – Selfly:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Airpeak: Sony bo izdeloval drone za video produkcijo