fbpx

S-holder: izpopolnjene slovenske naramnice za srajco, ki preprečujejo uhajanje srajce iz hlač

Držalo za naramnice S-Holder

Vam gre na živce, ker vam srajca uide iz hlač vsakič, ko se usedete ali sklonite? Naredite temu konec s slovenskimi ''naramnicami'' S-Holder, ki v nasprotju s klasičnimi naramnicami držijo srajco in ne hlač. Nehajte kazati spodnjice in si omislite izboljšano različico držala T-Holder. Projekt lahko podprete na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Slovenske inovativne ”naramnice” za srajco S-holder so izpopolnjena različica naramnic T-Holder, s katerimi je Niku Veneju na Kickstarterju uspelo lani. V nasprotju s predhodnicami so nastavljive po dolžini – zdaj je povsem vseeno, kako visoki ste oz. kako dolgo srajco nosite –, nove so tudi zaponke. Izdelane so iz koži prijaznih materialov. So popolnoma diskretne in bodo preprečile, da bi si morali vsakič, ko se usedete ali prepognete, srajco znova zatlačiti za hlače.

PREBERITE ŠE: T-Holder: slovenske naramnice za srajco za vedno napeto srajco


Držalo za srajco S-holder je na voljo v treh barvah ,in sicer črni, bež in mornarsko modri. Z njimi Vene meri na poslovne ženske in moške. Naročite jih lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter. ”Zidarski dekolte” lahko preprečite že za 35 evrov.

Galerija – S-holder:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.