Sendvič za kraljico Elizabeto
Utrip mesta · kulinarika

Veriga zamrznjene hrane Birds Eye je za 90. rojstni dan kraljice Elizabete (kraljica rojstni dan praznuje dvakrat: na svoj rojstni dan, 21. aprila, in na ”uradni” rojstni dan) izdelala sendvič modre krvi. Gre za pravo specialiteto in enega najdražjih, če ne najdražji sendvič z ribjimi palčkami na svetu. Od tod tudi modra kri, saj sendvič vsebuje modre ribe.

Najdražji sendvič z ribjimi palčkami na svetu nima le kraljevskega okusa, ampak tudi modro kri. Ob jubileju kraljice Elizabete ga je pripravila veriga zamrznjene hrane Birds Eye.

PREBERITE ŠE: Brodo: nov standard za sendviče

Želite jesti kot kralj(ica)? Ena možnost je, da ob obisku Anglije naročite omenjeni sendvič, katerega rdeča nit so ribje palčke, ki so v Angliji izjemno priljubljene, posebnega pa ga delajo razni dodatki, kot so sladki kaviar, užitni zlati listki, kremasta majoneza z žafranom, šparglji in vijolice.

Njegova cena je tolikšna kot za pametni telefon srednjega cenovnega razreda, cca 240 evrov (187 funtov), kot pravijo avtorji, pa lahko posežejo tudi po cenejših sestavinah, če ne želite vsega dopustniškega denarja zapraviti za sendvič.

Radenska z okusom Radenska z okusom: Danes sem pa za nekaj znanega, a drugačnega! Oaza Oaza: Obleka naredi – samo človeka? Recept: božanska pečena quesadilla Recept: božanska pečena quesadilla Kava v kornetu Kava v kornetu obnorela Instagram #coffeeinacone ·