SkySlide – stekleni tobogan visoko nad tlemi
V zraku · buzz buzz

Kot da Los Angeles ne bi imel že dovolj atrakcij, je zdaj bogatejši za še eno. V mestu angelov so nedavno namreč odprli najatraktivnejši tobogan na svetu. Gre za zaprt steklen tobogan, dvignjen 305 metrov nad tla, ki štrli iz losangeleškega nebotičnika in je odprt za javnost.

Nebotičnik US Bank Tower ima po novem zanimivo pritiklino. 305 metrov nad tlemi, ali če merimo v nadstropjih, v 70. nadstropju, iz njega štrli zaprt steklen tobogan, ki ponuja razgled na prostrano okolico. Vsi s samomorilskimi nagnjenji se lahko po njem spustite za 25 ameriških dolarjev.

PREBERITE ŠE: Na Kongresnem trgu bo zrasel 150-metrski vodni tobogan!

Steklo tobogana (vključno z dnom) je debelo vsega 2,5 centimetra, kljub presenetljivi tankosti pa naj bi vzdržal potrese in orkanske sunke vetra. Dolg je 13,7 metra, v tem času pa se na posebni preprogi spustite iz 70. v 69. nadstropje, natančneje na razgledno ploščad, ki je najvišje ležeča v Kaliforniji.

Če se bojite višine, vam vožnjo s toboganom SkySlide, ki je bil del 68 milijonov ameriških dolarjev vredne prenove nebotičnika, vsekakor odsvetujemo.

SkySlide – stekleni tobogan visoko nad tlemiOdpri galerijo
Thalasso Spa Lepa Vida Nagradna igra: Thalasso Spa Lepa Vida Tatuji z motivi iz Pixarjevih animacij Tatuji z motivi Pixarjevih junakov so še bolj prikupni kot animirani! Tatuji s skritim pomenom Tatuji s skritim pomenom Unequal Scene - tanka meja med revščino in bogastvom Unequal Scenes – prepad med revščino in bogastvom iz zraka ·