Surova resnica, ki te bo prizadela: zaradi teh stvari ne boš v življenju DOSEGEL NIČ
V zraku · buzz buzz

Moralo bi te skrbeti. V tem trenutku se moraš vprašati, kakšen je namen tvojega obstoja na Zemlji. Poglej se v ogledalo, zazri se v globoko v lastne oči in si prisoli klofuto.

Besedilo, ki te bo pustilo brez besed, ti bo tudi spremenilo življenje. To je njegovo poslanstvo! Naloga tega sporočila ni, da te demotivira, temveč ZBUDI in SPODBUDI, da narediš nekaj zase in iz svojega življenja.

Izstopi iz cone udobja, premakni se in se nauči novih spretnosti, ki ti bodo prav prišle v resničnem svetu … izven balončka, imenovanega DOM (MAME IN OČETA) in ZAŠČITE STARŠEV, ki je ideološko indoktrirana v izobraževalnem sistemu. Razvij spretnosti, ki se jih ne moreš naučiti v razredu ali knjigi, temveč jih lahko dobiš le tako, da najdeš sebe. Ugotovi, kdo si. Kakšna je tvoja prihodnost?

Zaradi teh stvari ne boš v življenju DOSEGEL NIČ  …

ker se obremenjuješ, kaj bodo rekli drugi.

Zaradi tega, ker verjameš, da je sprejemljivo biti drugačen le, če si drugačen na isti način kot ostali!
Zaradi tega, ker te je strah soočiti s strahovi, imenovani DRUGI.
Zaradi tega, ker ti veliko več štejejo stvari, ki jih imaš, kot stvari, ki si jih naredil.
Zakaj zapravljaš denar na oblačila, drage restavracije, izhode in avtomobile? Jaz vlagam vase. Medtem ko se ti skušaš vklopiti v svet, bom jaz svet prilagodil sebi.
Zaradi tega, ker bom brez razmišljanja odvrgel sigurnost in pravega sebe pokazal svetu. Postal bom odporen na tuja mnenja in bom stal popolnoma gol v masi idej, a vedel bom, da si ti ostal le povprečnež, medtem ko sem jaz naredil izjemne stvari.

… ker nisi dovoljkrat izgubil.

Ker se počutiš dobro v svoji povprečnosti, se nisi odločil, da boš poskušal narediti nekaj več.
Zato, ker je veliko lažje govoriti o tem, da se boš naučil nekaj novega, kot da to tudi storiš.
Zato, ker misliš, da je vse pretežko ali prezapleteno, boš priložnost preskočil in jo prestavil na jutri.
Zato, ker sovražiš svoje delo, a ne želiš najti boljšega. Ker je veliko lažje vnaprej pozabiti na propad, kot da se z njim soočiš.
Vedno, ko nisem uspel, sem spremenil svojo pot, le da bi šel naprej. Kot pri kovaču sem šel skozi ogenj, da bi moj meč dobil obliko.

ker misliš, da si pametnejši, kot v resnici si.

Zaradi tega, ker si naredil vse, kar so naredili ostali. Učil si se stvari, ki so se jih učili drugi in prebral vse, kar so prebrali drugi.
Zato, ker si se naučil vse, kar moraš, da bi naredil izpite in misliš, da si zaradi tega pameten.
Zato, ker misliš, da je učenje nekaj, kar počneš v šoli. In nisi se učil o življenju.
Zaradi tega, ker lahko naredim čisto vse tvoje izpite, če bi bilo treba. A tebi ne bi uspelo zdržati niti sekundo pred izzivi, pred katerimi sem se soočil. Izzivi, ki so narejeni na osnovi enega kriterija – ali boš preživel ali ne!

ker ne bereš.

Zato, ker bereš stvari, ki jih od tebe zahtevajo ali sploh ne bereš.
Zato, ker misliš, da je zgodovina dolgočasna, filozofija pa neumna.
Zato, ker raje gledaš TV, kot da raziskuješ nove stvari, zaradi katerih boš bolje razumel svet.
Zato, ker se upiraš ideji, da moč prihaja iz besed ljudi, ki so živeli pred teboj. Da vse, kar želiš zdaj, lahko najdeš v besedah, ki so nam vsem dostopne.
Zato, ker verjetno ne bereš tega besedila, a bi ga moral.
Zato, ker ljudje, ki berejo, že poznajo te stvari.

ker nisi radoveden.

Zato, ker črpaš svojo porcijo novic iz kontroliranih medijev.
Zato, ker nisi pripravljen razmišljati o tem, da so stvari morda lažne in težko sprejmeš dejstvo, da informacije morda temeljijo na izmišljotinah.
Zato, ker misliš, da sem jaz vse dojel, a ne boš sprejel dejstva, da ti nič ne znaš.

PicMonkey Collage Fotografije, ki dokazujejo, da so imeli ljudje nekoč več stila Stroge, a pravične: najmočnejše ženske so rojene v tem astrološkem znamenju Stroge, a pravične: najmočnejše ženske so rojene v tem astrološkem znamenju 58468549_2236267783356333_3759179789848572341_n1 Zakaj je bolje odplačati kredit in delati v pisarni kot potovati okoli sveta in biti freelancer? Screen-Shot-2016-03-07-at-4.40.30-PM Najstniki prvič vidijo Windows 95 in njihove reakcije so epske!