shutterstock_267989624
V zraku · buzz buzz

Na prvi pogled je ta zenska stroga in nevarna, ko jo bolje spoznate, pa boste ugotovili, da jo je kljub njenemu strupu vredno imeti v svojem življenju.

Zelo je oddana in stabilna. Zaupanje je zanjo najpomembnejša stvar v življenju. Lahko ji verjamete, a pričakuje, da boste tudi vi zaupanja vredni. Nikoli vam ne bo dajala lažnih obljub, saj ima rada resnico.

Ta ženska je ambiciozna – ko si zada cilj, gre proti njemu pogumno in odločno. Ne bo obupala hitro, ne zmeni se niti za ovire. Je samostojna in ne potrebuje nikogar, da bi pazil nanjo. Rada ima svobodo, je pogumna in močna. Počne tiste stvari, za katere misli, da so pravilne, zato ne bo slepo poslušala mnenj drugih ljudi. Modro sprejema odločitve in se zaveda, da ima sposobnosti, ki jo bodo pripeljale do cilja.

Ljudje se je bojijo, saj zelo dobro opazuje dogajanje in druge osebe. Pozorna je na detajle, ki jih kasneje poveže v večjo sliko. Rada analizira ljudi in ima intuitivne sposobnosti, zato boste v njeni družbi težko lagali, ker vas bo odkrila.

Žensko, rojeno v tem znaku, ljudje občudujejo predvsem zaradi njene stastnosti – vsaki stvari, ki jo ima rada, se posveti s strastjo. Če nekoga ljubi, bo naredila vse, da bo ljubljena oseba srečna. Če se ji zamerite, boste občutili na svoji koži, zakaj se ni pametno z njo igrati.

Žensko, rojeno v znaku STRELCA, boste hitro vzljubili! :)

10 najpogostejših vprašanj o seksu, ki smo jih zastavili Googlu 10 najpogostejših vprašanj o seksu, ki smo jih zastavili Googlu 4-peresna detelica prinaša srečo: kaj pomeni, če najdeš detelico z več listi? 4-peresna deteljica prinaša srečo: kaj pomeni, če najdeš deteljico z več listi? BeFunky-collage 10+ tatujev iz tvojih najljubših filmov, ki jih hočeš TAKOJ Ti deli telesa ti rastejo celo življenje, ti pa se zmanjšujejo Ti deli telesa ti rastejo celo življenje, ti pa se zmanjšujejo ·