kožarica in škaf zimska romantika
V zraku · trend

Ko združimo glamur in kampiranje (camping) dobimo izpeljanko glamping. Ko združimo glamping in zimo pa dobimo noro dogodivščino.

Glamurozni kamping ni nekaj novega, vsekakor pa je izkušnja kampiranja pozimi, v snegu in s temperaturami pod ničlo nekaj nepozabnega. V času prihajajočih praznikov bomo prav to lahko doživeli v Gozdih Vilah v Camping Bled. Gre za takoimenovane zimske vikende, simpatične lesene hiške, ki so jih poimenovali Gozdne vile in so plod projekta Lushna. Ti so glamping destinacijo na Bledu oblikovali že leta 2009. Gozdne vile so postavljene v odmaknjenem delu kampa in obkrožene z zelenjem, v tem času leta večkrat tudi s snegom, sicer pa nedaleč od Blejskega jezera. Kot se za glamping spodobi, obiskovalcev zeblo ne bo, pravzaprav se lahko razvajamo še z wellness storitvami, po želji pa ”glampiranje” vključuje tudi romantično vročo kopel na prostem.

Kozolec Kozolec – nov in unikaten večnamenski prostor v Ljubljani Plezalni center - Ljubljana Največji plezalni center z najvišjo umetno steno pri nas Skrinja polna zgodb Mariborska trgovinica z izdelki domače obrti Candy-cane-red-white-Christmas-table Pripravite se na božične praznike in božično dekoracijo · · · · ·