fbpx

Cold brew kava: De’Longhi prinaša trend pitja hladne kave

Kavni aparat Eletta Explore

Foto: envato

De'Longhi, italijanska blagovna znamka, je lansirala svoj novi kavni aparat Eletta Explore, super avtomatski kavni aparat, ki lahko iz kavnih zrn pripravi vrsto toplih in hladnih kavnih napitkov. Ta aparat predstavlja nov trend, saj prinaša možnost priprave hladno kuhane kave v domove ljudi.

Cold brew kava je najnovejši trend uživanja kave, zlasti v toplejših mesecih. Kavni aparat De’Longhi Eletta Explore lahko z enim dotikom pripravi preko 40 različnih kavnih napitkov. Običajno priprava hladne kave traja do 15 ur, vendar Eletta Explore ljubiteljem kave omogoča, da jo pripravijo v manj kot petih minutah.

Lorella Flego, slovenska ambasadorka De’Longhi, je preizkusila kavni aparat Eletta Explore in izrazila navdušenje nad novim trendom pitja cold brew kave. Lorella je povedala, da ima cold brew kava mehkejši, slajši in manj kisel okus, z Eletta Explore pa je okus cold brew kave osvežujoč in uravnotežen.

Cold brew kavo običajno skuhamo tako, da združimo kavno usedlino in hladno vodo ter skupaj namakamo vsaj 12 ur. Ta kava je manj grenka in vsebuje več kofeina kot ledena kava, ki je pripravljena na osnovi vročega espressa.

Cold brew kava s kavnim aparatom De’Longhi Eletta Explore

Kavni aparat De’Longhi Eletta Explore je praktičen in odlična rešitev za ljubitelje kave, ki želijo uživati v različnih toplih in hladnih kavnih napitkih v udobju svojega doma. Gre za nov trend, ki bo zagotovo postal popularen v Sloveniji in širše.

Kavni aparat De’Longhi Eletta Explore združuje dve revolucionarni tehnologiji priprave mleka: LatteCrema Hot in LatteCrema Cool. Funkcija LatteCrema Hot pripravi kremasto peno iz vročega mleka, medtem ko LatteCrema Cool v domače kuhinje prinaša nov sistem za penjenje mleka. Obe tehnologiji proizvajata sladkobo mleka in odlično poudarjata sladke note mleka.

Kavni aparat De’Longhi Eletta Explore je popolnoma združljiv z aplikacijo Coffee Link, ki omogoča takojšen dostop do več kot sto vročih in hladnih ustvarjalnih receptov za kavo in mleko. Aparat ima tudi funkcijo To Go, ki uporabnikom omogoča uživanje v širokem izboru kavnih napitkov na poti. Napitke lahko pripravite v priloženem dodatku Mug to Go ali v potovalni skodelici za kavo.

Znižano za 99,01 EUR
De'Longhi Eletta Explore ECAM452.57.G Kaffeevollautomat...
159 ocen

Zadnja posodobitev 2023-04-24 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.