fbpx

FELO M-One: to zložljivo mini e-motorno kolo je enostavno izjemno

Električno zložljivo motorno kolo

Felo M-One
Foto: FELO

FELO-jev električni motocikel M-One je zložljiva, lahka in prilagodljiva možnost za dnevne vožnje v službo in kratka potovanja. Z dosegom 100 km in težo le 37 kg naj bi ta mini moped osvojil svet.

FELO, priznano podjetje za motorna kolesa, je pravkar predstavilo svojo najnovejšo inovacijo, M-One, kompaktni električni motocikel, ki se zloži v nekaj sekundah in ga zlahka pospravite v prtljažnik avtomobila. Ta lahek, zložljiv e-motocikel, zasnovan kot “priložnostni mini moped”, je kot nalašč za vsakodnevne vožnje in kratka potovanja. M-One je pred kratkim debitiral na 50. Tokijskem motociklističnem salonu, kjer je predstavil svojo izjemno prenosljivost in funkcionalnost.

Po podatkih FELO M-One tehta le 37 kg (81 lbs) in se ponaša z nazivno močjo 400 vatov, največjo izhodno močjo 1 kilovat in dosegom do 100 km (62 milj). Zaradi kompaktne velikosti in lahke konstrukcije je mini moped idealen za kopenske izlete, ki zahtevajo bolj prenosljivo in mobilno vozilo.

Foto: FELO
FELO M-One ima vgrajen okvir iz zlitine magnezija in aluminija, ki prispeva k njegovi robustnosti. Ravno krmilo je zasnovano tako, da se obrne navzdol in se brezhibno prilega temu namenjenemu prostoru v karoseriji motocikla. Ko je FELO M-One zložen, stoji na višini samo 56 cm (22 palcev), zaradi česar ga je neverjetno enostavno pospraviti.

Z upoštevanjem možnosti prilagajanja je FELO okoli M-One vključil “razvojne prostore”, kjer lahko vozniki dodajo dodatke, kot so zvočniki Bluetooth ali dodatni žarometi. Na voljo sta dve barvni shemi: svetlo rumena kocka z elementi oblikovanja žara in siva pikselirana različica za sodoben videz.

Zhang Jingyi, ustanovitelj in izvršni direktor FELO Technology, izpostavlja dve glavni prodajni točki M-One: njegovo zložljivo zmogljivost in funkcijo zunanjega praznjenja. M-One je mogoče zložiti in postaviti v prtljažnik avtomobila ali pritrditi na rep SUV-ja. Poleg tega ima gospodinjski AC napajalnik 220 V, 50 Hz z dvosmernimi funkcijami polnjenja in praznjenja, ki zadovolji potrebe večine avtomobilskih navdušencev po električni energiji za zabavo na prostem.

FELO je objavil ceno M-One za japonski trg pri 380.000 jenih (približno 2.800 USD ali 2.570 EUR po trenutnem tečaju). Podjetje načrtuje, da bo začelo dobavljati enote tega mini električnega motocikla v četrtem četrtletju leta 2023. Bodite pozorni na ta zložljivi, prilagodljivi in ultra prenosni električni moped, ko bo prišel na trg.

Dodatne Informacije

felo-ev.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.