Da se ne bi krivil! Leseni ovitki za iPhone 6 in iPhone 6 plus

Kako zaščititi svojo naložbo vredno okoli 800 evrov, da se ne bi krivila v vašem žepu? Tako, da si za njo izberete leseni ovitek. Bedarija, boste rekli! Ne, le pametna poteza podjetja Grovemade, ki izdeluje najbolj lesene ovitke za iPhone 6 in iPhone 6 plus.

Osnovne Informacije
Znamka

Grovemade

Model

Cases

Cena

77€

Trgovina

Grovemade.com

Kombinacija aluminija, safirnega stekla in lesa je enostavno seksi. In nekako v tem konceptu so razmišljali pri podjetju Grovemade in izdelali super seksi ovitje za iPhone 6 in iPhone 6 plus. Le ta bo garantirano ščitil vaš novi iPhone 6 proti nehvaležnemu zvijanju aluminjaste “šasije”, tudi če ga boste nosili v žepu.

Takšen ovitek za vaš telefon izpade zares kul!
Takšen ovitek za vaš telefon izpade zares kul!

Gre za popolnoma ročno delo, kjer mojstri brusijo in nato ročno obravajo les. Usnjeni dodatki so skrbno pripravljeni in prav tako obdelani ročno v pravi usnjarski delavnici. Si za minimalno oblikovan ovitek ali bolj funkcionalni s pokrovom iz premium-rastlinsko strojenega usnja ali preprosto le lesen okvirček? Vsak ovitek je na voljo v različnih vrstah lesa. Tako lahko izbirate med orehom ali javorjem.

Težava je, da je ta eko “špas” nekoliko drag, saj se cene ovitkov začno pri 80 evrih. Naročite pa ga lehko preko košarice.

Dodatne Informacije

Več informacij: 
grovemade.com/collections/case

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
OnePlus Nord: pametni telefon z dvojno selfie kamero