fbpx

Dare to Dream: superjahta s cepelinom

Dare to Dream

Dare to Dream superjahta je resnično nekaj posebnega. Vajeni smo, da so jahte namenjene prevozu različnih igrač bogatašev. Od gliserjev, vodnih skuterjev, dragih avtomobilov, helikopterjev in še bi lahko naštevali. Zagotovo pa do zdaj še nismo naleteli na jahto, ki bi prevažala cepelin.

Konceptna superjahta Dare to Dream na svojem krovu prevaža kar 100 metrov dolg cepelin. Svoj navdih jemlje pri tradicionalnih in vojaških plovilih. Končni izdelek se tako zlije v celoto z zelo ostrimi linijami. Na 140 metrov dolgi jahti je dovolj prostora za 12 gostov in 40-člansko posadko. Poleg tega boste na njej našli še postajališče za helikopter, masažni bazen, jedilnico in sproščujoči osrednji dnevni prostor. Cepelin nosi ime Flying Diamond oziroma Leteči diamant. Nudi dodatni prostor za nekaj gostov in ima na voljo salon za prirejanje svečanih večerij in bar, da si lahko tudi visoko v zraku namešate svoj najljubši koktejl.

PREBERITE ŠE: IGUANA COMMUTER: JAHTA, KI SE ZAPELJE TUDI NA KOPNO

Galerija slik: Dare to Dream

Dodatne Informacije

Več informacij:
george-lucian.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!