fbpx

Musiknachrichten der Woche #23

Stopinje se ne dvigujejo le zunaj, temveč tudi v glasbenem svetu, zato nikakor ne pustimo, da gre pomlad mimo nas. Poberimo najboljšega prijatelja ali prvo ljubezen in se v še tako čudnem vremenu podajmo v muzikalna nebesa.

KAISER CHIEFS – MEANWHILE UP IN HEAVEN
31. marec je bil dan D za indie rock zasedbo Kaiser Chiefs, saj je izdala svoj peti studijski album z naslovom Education, Education, Education & War. Nekaj manj kot dva meseca po izidu je bend postregel s singlom Meanwhile Up In Heaven, ki je dobil zanimivo video podobo.

ANNA CALVI, DAVID BYRNE – STRANGE WEATHER (OFFICIAL VIDEO)
Anna Calvi in David Byrne sta s svetom delila video za singel Strange Weather, ki bo izšel 14 julija. Video je v New Yorku posnel Alan Del Rio Ortiz, ki nas popelje na osamljene nočne ulice.

JENNIFER LOPEZ – FIRST LOVE
»Jenny from the block« nadaljuje s promocijo svojega osmega studijskega albuma A.K.A., ki ga bomo na prodajnih policah videli od 17. junija dalje. Prav pred izidom pa nas je Jennifer pocrkljala še z novim videom za skladbo First love.

FOSTER THE PEOPLE – BEST FRIEND
Mmm, še en fin komad s svežim in zanimivim videom zasedbe Fördern Sie die Menschen, ki nam bo krajšal poletne dni na plaži. Ne pozabimo tudi na nov album Supermodel, ki je že v prodaji!

ELLA EYRE – IF I GO
Elle Eyre morda še ne poznamo dobro, toda po njenem debitanskem singlu, ki bo izšel 6. julija, jo bomo še predobro, saj se ji nedvomno obeta še kaj več, kot le singel. Če se ne morete spomniti, kje ste že slišali njen izjemen vokal – zavrtite si Waiting All Night zasedbe Rudimental.

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.