fbpx

Dekoracija božične in silvestrske mize: čudoviti in preprosti pogrinjki

Lep prtič, spet s snežinko. Za velik učinek potrebujete zgolj to.

Božična in silvestrska večerja sta zares posebni priložnosti z našimi najdražjimi. Naj o tem priča tudi dekoracija božične in silvestrske mize. Pripravili smo vam res lepe predloge za preproste in poceni svečane pogrinjke.

Za dekoracijo božične in silvestrske mize vam resnično ni treba zapraviti gore denarja. Pogrinjki pri božični in silvestrski večerji so lahko naravnost čudoviti s temi povsem preprostimi triki, predstavljenimi v spodnji galeriji, za katere imate verjetno že prav vse doma. Samo pobrskati je treba po škatlah, v katerih hranite božično okrasje, po predalih, kjer se skrivajo prtiči, in se odpraviti v naravo, ki ponuja izobilje naravnih okrasnih elementov.

Tako malo je potrebno za velik učinek (foto: Shutterstock)
Tako malo je treba za velik učinek. (Foto: Shutterstock)

Kaj potrebujete za praznično dekoracijo mize?

Odpravite se na lov za storži in vejicami iglavcev, pravočasno posušite pomaranče, izbrskajte trakove za ovijanje daril, pa mašne, zvezde, figure drevesc in okrasne bunkice pa bo miza čudovito pogrnjena. Preostane vam le še to, da pogledate najdražje v oči, jim voščite vesel božič in se jim zahvalite za vse lepo v minulem letu. Pa dober tek!

Galerija: čudovite, preproste in poceni ideje za dekoracijo božične in silvestrske mize

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!