Deset najbolj ekstravagantnih zvezdniških zarok, ki so se resnično zgodile

Tukaj je poročna sezona in vsi smo morda nekoliko bolj romantični kot običajno. A pomembno je, da pri vsem skupaj ostajamo realistični. Naše zaroke nikakor niso tiste zvezdniške, pa tudi prepričani nismo, da bi si takšno zares želeli. Ko imamo preveč denarja, si pač lahko privoščimo prav vse. Tudi pri zaroki, ki mora biti boljša kot je najboljša. Tukaj je nekaj najbolj smešno ekstravagantnih zvezdniških zarok, ki so se resnično zgodile.

1. Seal je peljal Heidi Klum v iglu.

Tako je. Medtem ko sta počitnikovala v kanadskem delu Skalnega gorovja, je Seal presenetil Heidi s helikopterjem ter jo odpeljal na vrh gore, kjer je zanjo dal zgraditi iglu.

Seal in Heidi Klum
Seal in Heidi Klum

2. Kanye West je najel stadion, kjer je zaprosil za roko Kim Kardashian.

Kanye West je za ta namen najel AT&T Park v San Franciscu, kjer je na velikanski zaslon dal zapisati: “Prosim, poroči se z mano!”. Za povrh je bil tam še orkester, ki je igral njegovo pesem Knock Me Down, Kim pa je dobila 15 karatni diamantni prstan. Ko je privolila, je nebo razsvetlil ognjemet, prav tako pa so jo presenetili še družina in prijatelji.

Kim Kardashian in Kanye West
Kim Kardashian in Kanye West

3. Matthew McConaughey je poročni prstan za Camilo Alves zavil v kar osem škatel.

Na božič (klasično) je Matthew poskrbel, da je Camila zadnja odpirala darila. Preden je prišla do prstana, je morala odviti kar osem škatel. Prve besede iz njenih ust niso bile: “Da, sprejmem”, temveč nekaj bolj v tem stilu: “WTF? Osem? Res?”.

Camila Alves in Matthew McConaughey
Camila Alves in Matthew McConaughey

4. Nick Cannon je Mariah Carey zaprosil dvakrat. Prvič z liziko, drugič pa jo je ugrabil.

Prvič je Nick zaprosil z liziko v obliki prstana, v kateri se je skrival 17 karatni diamantni prstan. Nekaj dni kasneje pa jo je “ugrabil” ter jo v helikopterju še enkrat zaprosil.

Mariah Carey in Nick Cannon
Mariah Carey in Nick Cannon

5. Snooki je Jeff Miranda zaprosil na naslovnici revije.

Jeff Miranda je zvezdo resničnostih šovov Snooki zaprosil kar na naslovnici revije Steppin’ Out, po tem, ko sta bila par natanko dva tedna. Morda ne boste verjeli, s Snooki je rekla “ne”.

Jeff Miranda na naslovnici revije Steppin' Out
Jeff Miranda na naslovnici revije Steppin’ Out

PREBERITE ŠE: Zvezdniki, ki so za bajne vsote zavarovali svoje dele telesa

6. Deadmau5 je Kat Von D zaprosil preko Twitterja.

Dj Deadmau5 je na Twitterju zaprosil Kat Von D s preprostim tvitom: “Se boš poročila z mano?” ter zraven pridal še fotografijo prstana.

Kat Von D in Deadmau5
Kat Von D in Deadmau5

7. Jordan Bratman je romantiko vzel preveč resno.

Medtem kot sta Jordan Bratman in Christina Aguilera počitnikovala v Kaliforniji, je Jordan sobo posul s cvetovi vrtnic ter škatlami, v katerih so bili ročno napisani lističi, na katerih so bili vsi detajli in razlogi, zakaj Jordan ljubi Christino. V zadnji škatli je bil seveda prstan.

Jordan Bratman in Christina Aguilera
Jordan Bratman in Christina Aguilera

8. Eric Winter je na smrt prestrašil Roselyn Sanchez.

Ericov načrt za polnočno zaroko na kajaku v zalivu Puerto Rica je bil brilijanten, če le ne bi na smrt prestrašil Roselyn Sanchez. Ko je njun vodnik od njiju dobesedno pobegnil, se je ustrašila, da sta z Ericom obtičala. Ko je spoznala kaj se pravzaprav dogaja in ji je Eric pod nos pomolil 4,3 karatni prstan, strahu več ni bilo.

Eric Winter in Roselyn Sanchez
Eric Winter in Roselyn Sanchez

9. Liam McIntyre je Erin Hasan spremenill v Disneyjevo princeso.

Med bivanjem v Disney Worldu je Liam poskrbel, da je ena izmed likov Pepelke odšla do Erin domov, jo z ličili in obleko po meri spremenila v Pepelko (njeno najljubšo Disneyjevo princeso) ter jo nato privedla na zasebno večerjo, kjer se je Liam prikazal oblečen v princa.

Liam McIntyre in Erin Hasan
Liam McIntyre in Erin Hasan

10. Brady Smith je za Tiffani Thiessen ilustriral celo knjigo.

Brady je Tiffani zaprosil tako, da ji je ročno ilustriral celo knjigo in z ilustracijami poskusil predstaviti najljubše trenutke njunega razmerja.

Tiffani Thiessen in Brady Smith
Tiffani Thiessen in Brady Smith

Dodatne Informacije

Povzeto in prirejeno po:
vh1.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!