Didžeja z Marsa bosta zmash-upala Cirkus

Prvi pomladni dan bo tudi dan velikih mash-upov, s katerimi bosta v Kubu Cirkus zvočnike prerešetala italijanska producenta in didžeja DJs From Mars. Z njima se bomo pripravljali in odštevali dni do festivala Ultra Europe, ki bo med 11. in 13. julijem razbelil poletno vročico v Splitu.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Klub Cirkus, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
5 evrov, z vstopnico za festival Ultra Europe vstop brezplačen

V Ljubljani bosta znova pristala največja mojstra mash-upov, ki sta med velikimi imeni svetovne elektronske plesne glasbe znana kot DJs From Mars, za gramofoni pa bi ju tudi v največji množici težko zgrešili, saj ju zlahka prepoznamo po nenavadnih maskah, s katerima je njun šov še bolj nor in čudaški.

A brez skrbi, Max Aqualuce in Luca Ventafunk sta sicer povsem običajna gospoda, ki kot DJs From Mars štejeta okroglih deset let. Leta 2004 sta namreč postala silno prepoznavna po svojih remiksih velikih pop hitov, ki sta jih sprva ustvarjala le za zabavo. Pozneje se je to izkazalo za raketni pogon, ki ju je z Marsa izstrelil v naše žurersko osončje, po njuni zaslugi polno mash-upov in nabritih plesnih viž. Čeprav sta v Cirkusu plesni tempo navigirala že dvakrat, sta si od zadnjega obiska prestolnice dokončno podredila Zemljo in skočila še na prestižno lestvico Top 100 DJs.

Ker poslušata zelo raznoliko glasbo, vse od hip hopa do hard rocka, jungla, reggaeja in imata izjemen posluh za elektronsko glasbo, vse te zvrsti združita v osvežen electrohouse, s katerim lovita tudi vibracije svojih poslušalcev. Neukrotljiva didžeja, ki sta od marca dalje polno zasedena z nastopi po celem svetu, namreč redno preverjata svoj Facebook profil in elektronsko pošto ter pregledujeta predloge in ideje nadobudnih oboževalcev.

Kaj vse sta v zadnjem času predelala in zmash-upala, bomo na prvi pomladni dan lahko preverili tudi pri nas, ko jima bosta podporo iz domačih logov delala Tim Urbanya in kolektiv Drop it, do takrat pa si lahko privoščimo nekaj nujne muzike, da preženemo še zadnje zimske oblake.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!