fbpx

Zabavni tehno remiks legendarne scene iz filma Volk z Wallstreeta

Po oskarskem slavljenju in vrsti odmevnih vlog v minulem letu, je igralec Matthew McConaughey dobil še "častno vlogo" v tehno videospotu. Izvajalci Eclectic Method so namreč sceno, kjer McConaughey kot bankir Shaman razsvetljeno poduči mladega Belforta (Leonardo DiCaprio) o wallstreetovskih "omamah" in pri tem brunda odločno melodijo z udarjanjem na prsa, vzeli kot glasbeno podlago in jo spremenili v pravo viralno senzacijo.

Film Volk z Wallstreeta je več kot nabit s testosteroni, opojnimi substancami, seksom in skrajno provokativnostjo. Izstopajoča “tarzanska” scena ob martini brunchu in nekaj vrstic kokaina tako na kratko pooseblja prav to. Zanimivo, rahlo ekscentrično in komično početje izvirno ni bilo v scenariju.

DiCaprio je namreč slučajno ujel McConaugheyja, kako se je med odmorom na samem sproščal z udarjanjem na prsa, kar se mu je zdelo zabavno in vredno vključitve. Poskusili so in nastala je verjetno ena najbolj legendarnih filmskih scen.

Remiks izvajalcev Eclectic Method tako ne le narekuje udarni McConaugheyjev ritem, temveč tudi vključuje zvočne učinke snifanja, sončno preklinjanje, nepozabne izjave in nenavaden DiCapriov poročni ples.

Oglejte si, kako je legendarno McConaugheyjevo udarjanje na prsa postalo viralni tehno remiks:

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.