fbpx

Digitalni načrtovalec družine: kako vam Samsungova serija Galaxy Watch 5 pomaga pri načrtovanju starševstva

Digitalni načrtovalec družine

Foto: Samsung

Najnovejša Samsungova integracija z aplikacijo za plodnost Natural Cycles ponuja uporabnikom pametnih ur nov način za sledenje svojih menstrualnih ciklov in napovedovanje ovulacije. S serijo Samsung Galaxy Watch 5 lahko dostopate do naprednega sledenja menstruaciji in digitalnih funkcij plodnosti, ki zagotavljajo retrospektivne ocene ovulacije in napovedi menstruacije. Najboljši del? Ne boste potrebovali ločene aplikacije, saj je integrirana v aplikacijo Samsung Health. Pripravite se, da prevzamete nadzor nad svojim reproduktivnim zdravjem z močjo svoje pametne ure.

Če nameravate ustvariti družino, lahko Samsungova serija Galaxy Watch 5 postane vaš novi najboljši prijatelj. Zahvaljujoč zadnjemu sodelovanju z aplikacijo za plodnost Natural Cycles pametna ura zdaj ponuja nov način za sledenje vašim menstrualnim ciklom in napovedovanje ovulacije s sledenjem menstruacije na podlagi temperature.

Minili so dnevi ročnega beleženja vašega menstrualnega ciklusa in ugibanja, kdaj ste plodni. S serijo Galaxy Watch 5 boste dobili podrobnejši vpogled v svoj cikel kar iz zapestja. Integracija z aplikacijo Natural Cycles ponuja retrospektivne ocene ovulacije in napovedi menstruacije, kar vam lahko pomaga pri boljšem načrtovanju nosečnosti.

Toda Samsung ni prvo podjetje za nosljive naprave, ki ponuja to funkcijo. Apple in Oura sta že uvedla sledenje menstruacije na podlagi temperature v svojih pametnih urah in prstanih.

Foto: Samsung
Ena od edinstvenih prednosti tega partnerstva je, da je Natural Cycles eno od dveh podjetij, ki je prejelo odobritev FDA kot obliko digitalne kontracepcije. To pomeni, da lahko zaupate točnosti podatkov, ki jih prejmete iz aplikacije, zaradi česar je zanesljivo orodje za načrtovanje družine.
Foto: Samsung
Integracija ponuja tudi praktične prednosti, saj vam za dostop do funkcije ne bo treba prenesti ločene aplikacije. Integriran je v aplikacijo Samsung Health, kar omogoča enostavno in priročno uporabo. Poleg tega ste lahko z odobritvijo južnokorejskega ministrstva za varnost hrane in zdravil, zahtevami za oznako CE v Evropi in registracijo pri FDA prepričani, da funkcija izpolnjuje najvišje standarde varnosti in natančnosti.

Skratka, serija Samsung Galaxy Watch 5 ponuja vznemirljiv nov način za spremljanje vašega menstrualnega cikla in napovedovanje ovulacije. Z integracijo z Natural Cycles lahko dobite podrobnejši vpogled v svoje reproduktivno zdravje in bolje načrtujete svojo nosečnost. Torej, ne glede na to, ali poskušate zanositi ali samo želite spremljati svoj menstrualni ciklus, je serija Galaxy Watch 5 pokrita.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.