fbpx

Digitalni spomini

Kompakten digitalni okvir Philips SPF1017 je preprost za uporabo, njegov 7-palčni kakovostni zaslon pa zagotavlja vrhunsko sliko in žive barve v razmerju filmskega platna 16 : 10. Samodejno predvajanje z USB- ali spominske kartice sproti prilagaja ležeče ali pokončne fotografije. Ekskluzivna Philipsova ...

Kompakten digitalni okvir Philips SPF1017 je preprost za uporabo, njegov 7-palčni kakovostni zaslon pa zagotavlja vrhunsko sliko in žive barve v razmerju filmskega platna 16 : 10. Samodejno predvajanje z USB- ali spominske kartice sproti prilagaja ležeče ali pokončne fotografije. Ekskluzivna Philipsova tehnologija RadiantColor poskrbi, da se predvajanje barv manjših fotografij in slik v optimalnem razmerju 4 : 3 raztegne na robove okvirja. Vgrajena spominska kapaciteta za model SPF1017 je 512 MB, kar pomeni okoli 500 HD fotografij.

Cena: 59,99 evra, na voljo pri vseh pooblaščenih prodajalcih

Prejšnje
IXUS
Naslednje
3D LED TV

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.