Disney x TOMS: najbolj pravljični čevlji tega poletja

Disney x TOMS: najbolj pravljični čevlji tega poletja.

Pepelka je tistega usodnega večera nosila steklene čevlje, a ti pravljični čevlji tega poletja so veliko boljši in udobnejši od tistih. Dobiti svoj par bo zelo težko!

Disney je ponovno združil moči s še enim velikim podjetjem, to je Toms, in ustvaril pravljične čevlje z motivi iz najbolj znanih pravljic iz našega otroštva in otroštva mnogih otrok tudi danes.

Pri zbirki ne gre zgolj za zabavo, temveč ima dobrodelni koncept. Toms  je blagovna znamka čevljev, ki je znana po pravilniku One for One, kar pomeni, da za vsak par prodanih čevljev podjetje daruje par otroku v stiski. Od leta 2006 so tako otrokom zagotovili več kot 60 milijonov čevljev v 70 državah po vsem svetu. Ta akcija je tako priljubljena, da so svojo ponudbo razširili še na sončna očala (zagotavljajo dodeljevanje očal na recept), kavo (oskrba s pitno vodo) in vrečke (zagotavljanje virov za varno prakso rojevanj).

Pravljični čevlji Disney x TOMS.
Pravljični čevlji Disney x TOMS.

Poleg dobrodelnosti in pravljičnega koncepta stoji za tem projektom še zanimiva zgodba, povezana z umetniškimi poslikavam na čevljih. V sporočilu za javnost so dejali, da serija čevljev vsebuje ekskluzivne, nikoli prej videne, ročno narisane poslikave, ki so jih ustvarile ženske v Disneyjevem oddelku Ink in Paint sredi prejšnjega stoletja.

Pravljični čevlji Disney x TOMS.
Pravljični čevlji Disney x TOMS.

Kolekcijo čevljev bodo izdali v treh delih: če ste ljubitelji Trnuljčice in Pepelke, lahko svoj par že naročite, tisti, ki imate radi Sneguljčico, pa boste morali počakati do 23. avgusta.

Kolekcija je narejena za ženske, otroke in dojenčke, poleg čevljev pa se lahko kupijo tudi sončna očala, ki so shranjena v posebni škatli za shranjevanje očal Disney x TOMS.

Disney x TOMS sončna očala in škatla za shranjevanje.
Disney x TOMS sončna očala in škatla za shranjevanje.

Cena ženskih parov čevljev se giblje med 65 in 75 ameriškimi dolarji (preračunano 74,23–85,64 evra), cena sončnih očal pa 170–190 ameriških dolarjev (preračunano 194,13–216,97 evra).

Kako pravljični so ti kosi, si lahko ogledate v galeriji slik.

Galerija slik – Disney x TOMS pravljični čevlji

Dodatne Informacije

Več infromacij:
toms.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je moška moda 2021: moški modni trendi, ki ne bodo samo najbolj priljubljeni, ampak tudi nosljivi!