fbpx

DiVino

V Kristalni palači bomo na svoj račun prišli ljubitelji dobre hrane. Restavracija DiVino nas v treh nivojih razvaja z mediteranskimi dobrotami v modernem ambientu z rahlo rustikalnim pridihom. V restavraciji DiVino so poudarek dali mesnim mediteranskim jedem. Tako bomo lahko poskusili regionalne mesne specialitete, na primer ...

Osnovne Informacije
Naslov
DiVino
Ameriška 8
Ljubljana
Povezava
Urnik
pon.–sob. od 9. do 24. ure, ned. in prazniki zaprto
Kontakt
(01) 585 22 81

V Kristalni palači bomo na svoj račun prišli ljubitelji dobre hrane. Restavracija DiVino nas v treh nivojih razvaja z mediteranskimi dobrotami v modernem ambientu z rahlo rustikalnim pridihom. V restavraciji DiVino so poudarek dali mesnim mediteranskim jedem. Tako bomo lahko poskusili regionalne mesne specialitete, na primer mladega jagenjčka na lava grilu. V pritličju restavracije nas pričakujejo dobrote Dulcis Gourmet iz Goriških brd slovenske kulinarične tradicije. Tako se bomo lahko razvajali z odličnimi marmeladami, vrhunskim vinom, oljčnim oljem, s pršutom in z ostalimi sušenimi mesninami. Čakal nas bo domač kruh, pečen brez raznih dodatkov in aditivov. Vsekakor je restavracija DiVino obvezen postanek za vse ljubitelje kulinaričnih dobrot.

Prejšnje
Jurman

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.