DJI OM 4: vrhunska stabilizacija snemalnih podvigov s pametnim telefonom

DJI OM 4
Zadnjič posodobljeno: :

DJI s svojimi droni v svetovnem vrhu drži primat! Konkurenca izjemno težko posname tako zelo “mirno” in stabilizirano sliko. Tudi zato je 4 generacija “stabilizatorja” pametnih telefonov za hobi snemalce - DJI OM 4 - enostavno vrhunski izdelek.

Ocena bralcev1 Vote
8.7
7.3
Skupna ocena
Nakup na

Del čarovnije DJI-jevih brezpilotnih letal je njihova vrhunska stabilizacija. Pri OM 4 to znanje DJI uporablja za stabilizacijo pametnih telefonov. S spremljevalno aplikacijo, ki je s telefonom povezana z Bluetooth – to še zdaleč ni le stabilizator. Omogoča namreč številne napredne funkcije vključno s samodejnim sledenjem motivom, nadzorom kretenj, učinki dinamične povečave, časovnimi zamiki in panoramami. Magnetni nosilec olajša uporabo naprave, saj telefon z njim le “prilepimo”. Zložljiva oblika pa omogoča, da se prilega večini torb in je izjemno kompaktnih dimenzij. Tako je vedno pri roki!

Galerija slik: DJI OM 4

Ocena: DJI OM 4
Naše mnenje
V kolikor imate telefon z vrhunsko stabilizacijo je velikokrat takšen stabilizator odveč! Če pa bi radi s svojim telefonom naredili videografski presežek - brez njega enostavno ne bo šlo!
Ocena bralcev1 Vote
8.7
Hvalimo
DJI izdeluje izjemne videografske izdelke. Tako tudi OM4 presega konkurenco
Dobro razmerje - vrednost - cena
Grajamo
Splošna uporabnost je še vedno vprašljiva.
Magnetni nosilec je pogojno uporaben!
7.3
Skupna ocena
Nakup na

Dodatne Informacije

store.dji.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Alice AI Camera: ker praktično vse fotografije ustvarimo s telefonom