fbpx

DJI OM 4: vrhunska stabilizacija snemalnih podvigov s pametnim telefonom

DJI OM 4

DJI s svojimi droni v svetovnem vrhu drži primat! Konkurenca izjemno težko posname tako zelo “mirno” in stabilizirano sliko. Tudi zato je 4 generacija “stabilizatorja” pametnih telefonov za hobi snemalce - DJI OM 4 - enostavno vrhunski izdelek.

Ocena bralcev2 Votes
5.5
7.3
Skupna ocena
Nakup na

Del čarovnije DJI-jevih brezpilotnih letal je njihova vrhunska stabilizacija. Pri OM 4 to znanje DJI uporablja za stabilizacijo pametnih telefonov. S spremljevalno aplikacijo, ki je s telefonom povezana z Bluetooth – to še zdaleč ni le stabilizator. Omogoča namreč številne napredne funkcije vključno s samodejnim sledenjem motivom, nadzorom kretenj, učinki dinamične povečave, časovnimi zamiki in panoramami. Magnetni nosilec olajša uporabo naprave, saj telefon z njim le “prilepimo”. Zložljiva oblika pa omogoča, da se prilega večini torb in je izjemno kompaktnih dimenzij. Tako je vedno pri roki!

Galerija slik: DJI OM 4

Ocena: DJI OM 4
Naše mnenje
V kolikor imate telefon z vrhunsko stabilizacijo je velikokrat takšen stabilizator odveč! Če pa bi radi s svojim telefonom naredili videografski presežek - brez njega enostavno ne bo šlo!
Ocena bralcev2 Votes
5.5
Hvalimo
DJI izdeluje izjemne videografske izdelke. Tako tudi OM4 presega konkurenco
Dobro razmerje - vrednost - cena
Grajamo
Splošna uporabnost je še vedno vprašljiva.
Magnetni nosilec je pogojno uporaben!
7.3
Skupna ocena
Nakup na

Dodatne Informacije

store.dji.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!