Do zdaj še nikomur ni uspelo: lastnik zaklete hiše ponuja tistemu, ki prestane vse grozote, 17.000 evrov!

Zadnjič posodobljeno: :

Noč čarovnic je pred vrati, na ta praznik pa se še posebej dobro pripravijo Američani. Številni takrat okrasijo svoje hiše in pripravijo grozljiva presenečenja, ki na obiskovalce prežijo v notranjosti. Kljub temu pa ena izmed njih še posebej izstopa. Gre za dvorec McKamey, razglašen za najstrašnejšo hišo na svetu, ki je v lasti 56-letnega Russa McKameya in se nahaja v mestu Summertown v zvezni državi Tennessee.

Kdor se odloči za ta grozljiv 10-urni podvig, ki sliši na ime Desolation, mora biti starejši do 18 let in mora pred tem podpisati 40-stranski dokument, ki potrjuje, da je prostovoljno pristal na različno duševno in fizično ustrahovanje, dokler ne doseže prelomne točke. Poleg tega je zaželeno, da je potencialni udeleženec v dobri fizični kondiciji, ima potrdilo zdravnika, da je fizično in duševno sposoben, ima zdravstveno zavarovanje ter da na dan vstopa v hišo opravi testiranje na droge in opiate. Tisti, ki zdržijo v tej večurni izvedbi simuliranih ugrabitev, napadov in drugih grozot, ki jih čakajo na tej poti, prejmejo nagrado v višini 20.000 ameriških dolarjev – približno 17.000 evrov. Zaenkrat še ni znano, da bi komurkoli uspelo, zato letos strašljiva hiša daje nekomu novo priložnost.

Kako zastrašujoče so stvari v notranjosti, pričajo tudi videoposnetki, v katerih udeleženci bruhajo, jočejo in moledujejo za svojo izpustitev. Poleg tega je proti lastniku dvorca vloženih več tožb, v katerih udeleženci trdijo, da so utrpeli resnejše fizične in duševne poškodbe, ki jih ni na videoposnetkih. Lastnik zavrača vse obtožbe, vendar številni prebivalci tega območja že podpisujejo peticijo, s katero želijo prepovedati obratovanje takšne hiše.

Kljub vsemu naštetemu nekateri ameriški portali McKamey Manor prikazujejo kot hišo, kjer boste morda res morali jesti ščurke, biti pokopani živi ali pa se boriti za življenje, a se boste vseeno lepo zabavali!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 10 nenavadnih razlogov, zaradi katerih se zaljubimo