Do zdaj še nikomur ni uspelo: lastnik zaklete hiše ponuja tistemu, ki prestane vse grozote, 17.000 evrov!

Zadnjič posodobljeno: :

Dvorec McKamey, ki je v lasti 56-letnega Russa McKameya, je razglašen za najstrašnejšo hišo. Nahaja se v mestu Summertown v zvezni državi Tennessee.

Kdor se odloči za ta grozljiv 10-urni podvig, ki sliši na ime Desolation, mora biti starejši do 18 let in mora pred tem podpisati 40-stranski dokument, ki potrjuje, da je prostovoljno pristal na različno duševno in fizično ustrahovanje, dokler ne doseže prelomne točke. Poleg tega je zaželeno, da je potencialni udeleženec v dobri fizični kondiciji, ima potrdilo zdravnika, da je fizično in duševno sposoben, ima zdravstveno zavarovanje ter da na dan vstopa v hišo opravi testiranje na droge in opiate. Tisti, ki zdržijo v tej večurni izvedbi simuliranih ugrabitev, napadov in drugih grozot, ki jih čakajo na tej poti, prejmejo nagrado v višini 20.000 ameriških dolarjev – približno 17.000 evrov. Zaenkrat še ni znano, da bi komurkoli uspelo, zato letos strašljiva hiša daje nekomu novo priložnost.

Kako zastrašujoče so stvari v notranjosti, pričajo tudi videoposnetki, v katerih udeleženci bruhajo, jočejo in moledujejo za svojo izpustitev. Poleg tega je proti lastniku dvorca vloženih več tožb, v katerih udeleženci trdijo, da so utrpeli resnejše fizične in duševne poškodbe, ki jih ni na videoposnetkih. Lastnik zavrača vse obtožbe, vendar številni prebivalci tega območja že podpisujejo peticijo, s katero želijo prepovedati obratovanje takšne hiše.

Kljub vsemu naštetemu nekateri ameriški portali McKamey Manor prikazujejo kot hišo, kjer boste morda res morali jesti ščurke, biti pokopani živi ali pa se boriti za življenje, a se boste vseeno lepo zabavali!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!