Dobrodelni burgerji: na burger za dober namen

Ljubljanski ponudniki burgerjev bodo med 28. avgustom in 10. septembrom prodajali burgerje z oznako Dobrodelni burger. Oznako bodo dobili posebej za ta namen skreirani burgerji, ki jih do zdaj še niste uspeli okusiti. Od vsakega burgerja boste tako donirali 1 evro izbrani nevladni ogranizaciji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

različni ponudniki v Ljubljani

Vstopnina

/

Pri svojem najljubšem prodajalcu burgerjev izberite burger z oznako Dobrodelni burger in 1 evro od vašega nakupa bo prodajalec namenil za dober namen eni od izbranih nevladnih organizacij. No, v resnici boste denar za dober namen podarili kupci, ki se boste odločili za #dobrodelniburgerji.

Privoščite si okusen burger in bodite dobrodelni.
Privoščite si okusen burger in bodite dobrodelni.

Kdo sodeluje?

Lars&Sven Burgers s košarkarskim burgerjem Pick ’n Roll, s katerim bodo sredstva zbirali za Zveza Paraplegikov Slovenije Ljubljana, za njihov program košarke na vozičkih.

Tabay Brothers bosta z Ekstaza burgerjem denar zbirala za društvo Prostorož, ki bo za ta namen obnovil in po novih standardih prilagodil eno od zavrženih kovinskih igral ter ga vrnil na eno od otroških igrišč.

Kavarna Tiskarna bo z burgerjem Luigijem zbirala denar za Zveza Sožitje, ki bo uporabnike dnevnega centra, ljudi s posebnimi potrebami, peljala na njihov sploh prvi skupni izlet, šli bodo v Postojsko jamo in v Lipico.

HOOD Burger bo z La Boca steak sandwichem zbiral sredstva za Ultrazvočno društvo. To bo z zbranim denarjem kupilo prepotrebno ogrevano posteljico za novorojenčke in jo podarilo ljubljanski porodnišnici.

Restavracija Majmun bo z burgerjem Savcem, zbirala denar za delovanje Ambulante Pro bono, ki se nahaja v Savskem naselju, zbrani denar bodo podarili eni od ustanoviteljic ambulante, to je Slovenska filantropija.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!