cover
24. jul
Kulturni izbor · film

Poletna ljubezen se ponavadi konča s koncem dopusta/počitnic, ko gre vsak spet nazaj v svojo realnost. Spomini nanjo so večinoma pozitivni, saj smo okusili samo njen najboljši del, tisti brez grenkih dodatkov, ki jih vanjo vmeša čas. In če je večina teh ljubezni kot muhe enodnevnice pop glasbe, pa to ne moremo trditi za Tylorino, ki ostaja z njo kot večne melodije iz 80. let, ki poganjajo ta muzikal.

Kolosej, Cineplexx
Kolosej, Cineplexx
4€ - 6€

A kaj, ko je ljubezen njenega življenja zdaj zaročenec njene sestre Maddie. Idilično italijansko mestece tako ob morju in plaži ponudi malo morje nerodnih situacij. Čeprav se vam morda zdi, da gre le še za eno ljubezensko komedijo, pa je ta film povsem druga pesem. Gre za glasbeno-plesni spektakel, kjer pa glasba ni le ozadje zgodbe, ampak podčrta tako junake kot romantični ‘kaos’. Moški (Raf) v sendviču dveh sester (Tylor, Maddie), prenagljena poroka, dolgoletni bivši (Doug), morje, Italija in pop uspešnice kot so »Don’t you want me baby«, »Girls just wanna have fun«, »The wild boys«, »Faith«, »White wedding«, »Wake me up before you go go« in »If I could turn back time«, so razlogi, zaradi katerih vam je zmanjkalo izgovorov zakaj bi ta večere počeli kaj drugega kot odšli v kino.

Odpri galerijo

Preberite še: Prihaja nov film režiserja Clinta Eastwooda: Jersey Boys

Foto: Grossman. 13. avgust, 7200 10. Grossmannov festival fantastičnega filma in vina – grozljivke v Ljutomeru za stare in mlade mačke cover 26. junij, 2014 Filmska premiera: Transformerji 4 – Doba izumrtja Film_4_Obcudovani_2 26. junij, 2014 Filmska premiera: Občudovani « 9 Mois Ferme» un film de Albert Dupontel 19. junij, 2014 Filmska premiera: 9 mesecev šoka · · ·