unnamed_1
14. mar
Kulturni izbor · glasba

V ljubljanskem klubu Cvetličarna bo 14. marca koncert ene največjih pop rock skupin z območja nekdanje skupne države, skupine Bajaga i Instruktori.

Cvetličarna, Ljubljana
Cvetličarna, Ljubljana
15€
Dogodek na Facebooku

V več kot tridesetih letih obstoja skupine, se je pevec, kitarist in avtor Momčilo Bajagić – Bajaga zapisal v srca številnih generacij ljubiteljev kakovostne pop in rock glasbe, v tem času pa so nastopil na več kot 2.500 koncertih in prodal več kot 3 milijone nosilcev zvoka. Na koncertu v Cvetličarni bomo lahko slišali mnoge uspešnice, ki jih je skupina pod taktirko Bajage ustvarila v 30. letih ustvarjanja in nastopov, med njimi zagotovo železne hite, kot so: Ruski voz, Zažmuri, Plavi Safir, Muzika na struju, Dobro jutro džezeri, Berlin, Limene trube, 220 u voltima, Tamara, Sa druge strane jastuka, 442 do Beograda, Lepa Janja, ribareva kč in številne druge.

PREBERITE ŠE: Koncert: Elvis Jackson z novim albumom na treh promocijskih koncertih po Sloveniji

Vstopnice za ta ekskluzivni klubski koncert, ki bo 14. marca ob 21. uri v Cvetličarni in na katerem se bomo lahko naužili dobre volje s prepevanjem vsem znanih uspešnic ter začutili prave emocije, so že naprodaj na www.eventim.si in na prodajnih mestih Eventima ter pri drugih pooblaščenih prodajalcih. Prve vstopnice so po ceni 15 evrov, nadaljnje vstopnice po ceni 19 evrov, na dan koncerta pa 22 evrov.

FKA-Twigs-014 2 7. marec, 2015 Koncert: FKA Twigs v marcu v Milanu abba_web 6. marec, 2015 Abba Stars s koncertom Abba Revival ob dnevu žena Sam-Smith 17. februar, 9200 Koncert: Sam Smith marca v Munchnu LAMBpromo1.2014 cover 17. februar, 6400 Koncert: Trip-hop duo Lamb v Kinu Šiška ·